2777
2789
عنوان

طلاق😔

684 بازدید | 22 پست

به دلیل یه سری مسائل نمیتونم باشوهرم زندگی کنم وبایدطلاق بگیرم کسی راه حلی نداره ک چ دلیلی بیارم براجدایی درضمن ی دخترم دارم بایدپیش خودم باشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

به خاطر کدوم مسائل؟😐😐

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق راه آخر راهای دیگه رو رفتین مثل مشاوره؟

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

کارمن از مشاوره گذشته اتفاقی ک نباید میفتاده یسال پیش افتاده فک نمیکردم واقعا اونی بشه ک فک میکردم اما شده نمیتونم بگم چطوربگم باکی حرف بزنم اگ بگم منومیکشن اما نمیتونم اینطور زندگی کنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خب من فک میکنم بیشتر مشکلات تو زندگی هر آدمی به خاطر این هست که اعضای خانواده با هم صحبت نمیکنن بعضی مشکلات با صحبت و هم صحبتی قابل حله و رفع می‌کنه اغلب سو تفاهم ها رو ولی باید به خاطر بچتون بهترین تصمیم رو بگید تا در آینده کمترین آسیب بهش وارد بشه

موفق باشید

نی نی ت کی به دنیا اومد  برا دنیا اومدنش اصن تایپیک نزدی چرا

سه ماهشه چون یکم زوددنیااومددرگیربودم

سه ماهشه چون یکم زوددنیااومددرگیربودم

با اون وضع خونتون و مدل و رفتارایی مادرت چجور میخای طلاق بگیری با بچه 

فکذ کنم مامانت هر روز با سرکوفت بکنت بیرون 

یکم فکر کن ببین الان اخرین راهت این 

مطمعنی اگه چیزی هست شوهرت بفهمه ازت نمیگزره 

شاید به خاطر بچه ببخشتت