2777
2789

دوران عقدیم . راهمون خیلییئییی دوره . حدود یک ماهی کنار هم بودیم. الان نزدیک یه هفته است دوریم😓

من فکر نمیکردم دل تنگ بشم. 😅😅😅

ولی به شدت هوس بغلش و کردم.

از بس که مهربونه لعنتی❤

راستش من ازدواجم منطقی و سنتی  بود‌. فکر نمیکردم اینقدر منو عاشق کنه . .

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

🧿🔗

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایحاندلم الهی ک خوشبخت بشی 😍

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

همینجوریه

منم سنتی ازدواج کردم

حدود دو ماه عقد بود 

شاید تو این دو ماه دو سه روز همدیگه رو ندیدیم

اصلا نمیدونیم این چند ساله چطور دور  از هم زندگی کردیم😁😁

الان مسافرتم میریم جدا جدا نهایت سه روز😆😆😆

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا