2777
2789
عنوان

خرید جهاز

3854 بازدید | 321 پست

سلام من دارم جهاز میخرم ،لطفا از تجربیاتون بگید بهم ،چی خریدین ک خیلی تو چشم بود چی بی‌استفاده بود ،چی کاربرد داشت و...لطفا شرکت کنید تا ب من و بقیه کمک بشه هر چی میدونید بگید 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه چی خریدم ساندویچ ساز بی استفاده ولی بقیه چیزا رو استفاده میکنم چایی ساز و ماکروفر و ...

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

سلام سلام .. منم در حال جهاز خریدنم .. در حال حاضر تقریبا اکثر وسایلمو گرفتم .. شاید سی درصد وسیله هام مونده ... 

تا الان .. تقریبا ۱۴۰ تومن هزینه شد ... 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
کنسول قاشق چنگال فقط و فقط برا روز پاتختیه وگرنه یه چیز اضافه و جا گیره  بنظرم تو خونه . اکثرا ...

دوستم کیف داشت ،کیفش رو گذاشت برا مدارک قاشق تو کابینت

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
سلام سلام .. منم در حال جهاز خریدنم .. در حال حاضر تقریبا اکثر وسایلمو گرفتم .. شاید سی درصد وسیله ه ...

وای عزیزم مبارکت باشه ب خوشی استفاده کنی ،منم خریدم ولی هیچی بلد نیستم باید هی بپرسم یا نت نگاه کنم شهرستان هم جنس بد گیر میاد هر چی ریز خریدی مثل تزئین پذیرایی ب من بگو لطفا

یه لینک میفرستم یه فروشگاه اینترنتی خیلی لوازمای شیکی داره من اغلب خریدامو اینجا کردم کلی هم تخفیف د ...

مرسی فداتشم

کریستال های چک خیلی تو چشمه و یخچال و ظرفشویی و لباسشویی و سرویس چوب

ظرفشویی خیلی گرون شده فک نکنم بتونم بخرم 

فقط سریع تر بخر لباسشویی که انتخاب کرده بودم توی سه روز ۴۰۰ تومن رفته روش

من پاکشوما ۶کیلو بهم گفت ۸ونیم