2777
2789
عنوان

کسی رفلاکس معده داشته؟؟

173 بازدید | 14 پست

میشه علائم تون رو بگید،من حالت تهوع و سردرد و احساس سوزش معده گاهی تلخی دهان دارم نمیدونم اینا علائم رفلاکسه؟؟

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم درد قفسه سینه سوزش سردل تهوع و تلخی دهان هم هست از علایمش ولی من ندارم... 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
من دارم درد قفسه سینه سوزش سردل تهوع و تلخی دهان هم هست از علایمش ولی من ندارم... 

خیلی بده حالت تهوع دیگه حالم و خراب میکنه،چی بخورم؟دارو چی خوردین شما؟

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سوزش مری و دهان و احساسی شبیه به ترش کردن گاهی تنگی تنفس  احساس وجود چیزی توی گلو و مری درد ...

من سر دردم دارم😔

چیکارکنم؟چی بخورم؟

تازه اینجوری شدی یا همیشه هست؟

ادویه نخور 

غذای ترش و شیرین 

شیرینی خامه ای لواشک غذاهای خیلی آبکی نخور 

بعد خوردن غذا یه ربع بشین رو صندلی یا اگه می تونی تو خونه قدم بزن و اصلا دراز نکش

صبا سیب زمینی ابپز خیلی خوبه برا صبونه 

تازه اینجوری شدی یا همیشه هست؟ ادویه نخور  غذای ترش و شیرین  شیرینی خامه ای لواشک غذاها ...

تقریبا یه هفته س،حالت تهوع و سردرد خیلی اذیت میکنه،میترسم یوقت کرونا نباشه

من هر روز ناشتا پنتاپرازول می خورم نزدیکه ۲ ساله 

و مشکل معده ندارم البته دکتر تجویز کرده 

اونقدر اهل غذای ترش بودم که معدمو می سوزند 

به خاطر معدم رعایت کردم جوری که دیگه ضایقم تغییر کرده و اصلا غذای ترش خوشم نمیاد

من سر دردم دارم😔

من خیلی داغون بود ریفلاکسم بعد اینکه فهمیدم مامانبزرگم سرطان دارن بدتر شد رفتم دکتر دارو داد خوب شدم

بدبختیش اینه اگ بذارم کنار دوباره هست 

بهتر بری دکتر و اصلا اصلا غذاهایی که باعث بیشتر شدن اسید معده میشن نخور تو نت بزنی لیستش میاد  اگ میبینی اعصابت زیاد  خورد میشه اونم از دلایلش ک برو پیش روانشناس بت کمک کنه 

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
من هر روز ناشتا پنتاپرازول می خورم نزدیکه ۲ ساله  و مشکل معده ندارم البته دکتر تجویز کرده  ...

من اصلا غذای ترش نمیخورم،اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم،قبلا مشکل معده داشتم ولی دیگه حالت تهوع اینا نبود و دوروزه خوب میشدم

والا نمی دونم قبلا سابقه نداشته اینجوری بشی؟ شاید مسمومیت خفیف داری  چی خوردی که اینجوری شد

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم،چیز مشکوکی هم نخوردم

خیلی بده حالت تهوع دیگه حالم و خراب میکنه،چی بخورم؟دارو چی خوردین شما؟

من فتق هیاتال دارم به خاطر. اون رفلاکس هم پیدا کردم من پنتوپرازول میخورم... امپرازول 20 از داروخانه بگیر صبح ناشتا بخدر ببین بهتر میشی. اگر نشدی برو دکتر... 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...