2777
2789

سلام بچه ها 

هروقت با شوهرم حرف میزنیم یه چیز میگم گند میزنم دعوامون میشه😑😑😑

دیشب صحبت از خونمون بود یهو گفتم یه حسی بهم میگه من زندگی کردن تو اون خونه رو نمیبینم😢😢😢😢

خونه ای که خریدیم ۹ ماه دیگه میریم توش

شوهرم عصبانی شد گفت این چه طرز حرف زدنه مگه تو خدایی.

اصلا ادم نیستی باهات حرف بزنم همیشه اعصابمو خورد میکنی

گفت بعدا میگی چرا باهام حرف نمیزنی .من از سرکار میام دوست دارم زود بخوابم فقط چرت و پرتای تورو نشنوم.

گفت مثلا امشب میخواستم حرف بزنیم بگیم بخندیم 

بهم گفت تو لیاقت اون خونه رو نداری لیاقتت تو چادر زندگی کردنه

بعد گفت فلانی رو میبینی یه خونه تو بیابون خریدن ببین چقدر ذوق داره روزی صدتا عکس میذاره.

بعد ما اون خونه رو خریدیم تو اونجوری میگی

بعدش گفت دیگه باهات حرف نمیزنم

باهام سر سنگین حرف میزد شب رفتم بغلش از دلش دربیارم خوابید ولی صبح باهام خوب بود رابطه هم داشتیم.بهش گفتم باهام حرف بزن دیگه حرفای بد نمیزنم گفت باشه ولی میدونم خیلی ناراحت شد

رو اونجور حرفا خیلی حساسه

بچه ها میدونم مقصرم سرزنشم نکنید فقط بگید چکار کنم؟

وای بر دهانی ک بی موقع باز شود ..‌. مثل خودمی منم خیلی سر زبونم مامانم دعوام میکنه میگ تو شوهر کنی هروز کتک میخوری ازش با این زبونت😏

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف نزن😐

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

فقط دیکه بش ضدحال نزن دیگه

چیو چیکار کنی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

کمبود محبت داری این‌ ناشکری ها رو میکنی 

مثبت حرف‌ بزن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
مرهم نمیشی زخم نزن لطفا

عزیزم یکی باید مرهم دل شوهرت بشه خب🙄

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

کاری ازدست ما برنمیاد خودت باید بخوای این رفتارتو بذاری کنار وانرژی منفی نده به همسرت

تا خودت نخوای درست نمیشه

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....

خب چرا هی میزنی تو پَرش😑😑😑

خوبه بره برای یکی که با ذوقه خونه بخره 😏😏😏😏

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩