2777
2789
عنوان

رابطه و بارداری در دوران عقد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6552 بازدید | 27 پست
نه نزدیک پریودم نیست ۱۸ مهر تازه پاک شدم از پریودی

پس برای اطمینان قرص اورزانسی بخور اصلا نازایی نمیاره فقط پریودت رو یه ماه بهم میزنه. بزار موقیعت مناسب باردار بشی

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اورژانسی رو چه جوری باید بخورم؟و چن تا کسی میدونه؟

دوتا با هم . نگران نباش برلی یکی دوماه پریودت بهم مبریزه بعد منطم میشه . برای منم همبنجوری شد دوماه بهم ریخت بعد منطم شد

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤
اون نمیفهمه ولی چون قسمم داده خودم به دل میگیرم😞

ببخشین فضولیه وا. چرا انقد زود رابطه شروع کردی؟ من انقد پشیمونم که گزاشتم دوران عقد رابطه داشته باشیم چون مرد سیرمیشه دیگه شب عروسی برا بدست آوردنت تلاش نمیکنه. باید تشنه نگهش داری😍😍😍

الکی قرص نخور نه وقت تخمگذاریت بوده نه بارداری الکی هست والله ۳ ماهه کامل اقدام داریم هیج اتفاقی نیفتاده چه برسه اینجوری منم الکی توی زمان عقد خودمو اذیت کردم این جوری 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببين حاملگي بدون دخول و با پرده بكارت. هم وجود داره 

اگر شما نميخواي چيزي بشه حتي يك درصد

بايد زودتر قرصو بخوري چون تا ٧٢ساعت بعد رابطه وقت هست

و اينكه نامزدت گفته اگ چيزي بشه مثل كوه پشتته ام بايد بگم اون كسي نيس ك قراره بزاد! اينو در نظر داشته باش 

١٨سالته و خب حاملگي سخته!!

پس اگر نميخواي بايد بخوري قرصو هرچند كه احتمالش كم باشه

دقت كن دوستان ميگن احتمالش كمههه 

يني درسته كمه  ولي هست!!

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

قرصي كه بايد الان بخوري اين هستش برو داروخانه عكسو نشون بده ميدن بت دقت كن بايد ١.٥ باشه تو بسته اش يه دونهقرصه 

اگر ٠.٧٥ داد دوتا عدد قرصه كه بايد جفتشو باهم بخوري.

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
ببخشین فضولیه وا. چرا انقد زود رابطه شروع کردی؟ من انقد پشیمونم که گزاشتم دوران عقد رابطه داشته باشی ...

والا گفتم گناه داره بالاخره شوهرمه نه اون دوس دختر داشته نه من دوس پسر ازدواجمون هم سنتی بوده 🥰