2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناهار که ماکارونی از پریروز هست!الانم قورمه سبزی گذاشتم تو ارامپز واسه شام

من هیچوقت غذای زیاددرس نمیکنم نهایتادووعده میشه بخورمش

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

من تازه صبحانه خوردم ظهر همسرم نمیاد پسرم میگه ماکارونی بذار اما گوشت چرخکرده تموم کردم.سویا هم که اصلا تا حالا نگرفتم.چیکار کنم به نظرتون؟😩😫

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چندماهه وحشتناک دلم ماهی میخواد😪😪😪دیگه باید یه رستوران پیدا‌کنم سفارش بدم فایده نداره

چرا خودت درست نمیکنی

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من تازه صبحانه خوردم ظهر همسرم نمیاد پسرم میگه ماکارونی بذار اما گوشت چرخکرده تموم کردم.سویا هم که ا ...

من مادربزرگم گاهی باگوشت مرغم درس میکرد

حالانمیدونم مزش باب میلت باشه یانه

ناهار مهم نیست بگید شام چی درست کنم که شوهرمم هست آخه سه شبه حوصله نداشتم شام درست کنم از بیرون گرفت ...

یچیزی خوشمزه😋

خوشمزگیش مهم نیست فقط راحت درست بشه بنظرتون املت خوبه    

خسته نباشی دلاور

میخای همون املتم درس نکن