2777
2789

اگر دوست دارید این روزها بجای فکر های منفی یا غرق شدن تو نگرانی کار مفیدی انجام بدید و درآمد داشته باشید و چیزی یاد بگیرید بیایید اعلام کنید،

فرقی نمیکنه کدوم شهر باشید، 

برای این همکاری به یکی از این دو تا نیازه: توانایی بازاریابی تلفنی یا توانایی استفاده از روابط کاری، اگر صداتون هم برای گویندگی متن مناسب باشه که فبها المراد!

من کارم تولید محتوا و موشن گرافیک و فتو کلیپ هست، نمونه کارهام هم توی پیج آپارات هست:

https://www.aparat.com/paripak

اگر شغل قبلی یا تحصیلاتتون مرتبط باشه میدونید که ویدئو مارکتینگ یکی از تاثیر گذار ترین انواع تبلیغاته و در این شاخه موشن گرافیک و فتوکلیپ از لحاظ هزینه و سرعت تولید مناسب ترین هستند،

یکی از مشتریام خانمی بود که برای کادوی تولد همسرش ، سفارش موشن معرفی شرکت همسرش رو داد ( توی نمونه کارها شرکت بسته بندی مرغ)

از هر صنفی درخواست هست برای این موضوع ،

البته بازاری که خودم در نظر دارم مدرسه های غیر انتفاعی هست، چون اینروزها آموزشها آنلاین شده و احتیاج به محتوی آموزشی قابل درک برای بچه ها خیلی بیشتر وجود داره،

حالا اگر تمایل به همکاری با من رو دارید لطفا پیغام بدید،

درضمن این رو بگم که بخاطر کرونا سیستم استودیوم رو آوردم تو خونه و صبحها قبل از بیدار شدن دخترم کارم رو انجام میدم،و کار شما هم کاملا بصورت دورکار خواهد بود، 

ممنونم