خودم هم میخونم ولی دلم میخواد دعای غیر از خودم پشت حاجتم باشه♥️
واقعاً نیاز به دعاهاتون دارم
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا که نه عزیزم من برات میخونم الان،ان شا الله که حاجت روا بشی ❤️ لطفا برای منم دعا کن
ممنونم عزیزدلمممم،به روی جفت چشمام!هم دعا میکنم هم وقتی زیارت عاشورا خوندم برای شما هم نیت میکنم♥️♥️♥️♥️
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
مرسی خانومی،همین که قصدشو داشتی یه دنیا برام ارزش داشت♥️♥️♥️ان شاءالله خودتم حاجت روا بشی خیلی زود
مرسی که انقدر ماهی دوستم!حتما موقع زیارت عاشورا خوندن برای شما هم نیت میکنم عزیزدلم♥️♥️♥️
اگه توپریودی ایرادی نداره که فردا برات بخونم عزیزم
از نظر مرجع من ایرادی نداره فداتشم!باید نظر مرجعتو ببینی