2777
2789

میگم ماشینی ک بخریم اگه سنسور دنده عقب نداشته باشه میشه این اپشن رو بهش بعدا اضاف کنیم؟؟؟

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم میشه یه دوربینو یه مانیتور وصل میکنن

مطمینی؟؟؟دوربینو نمیگم ک مثلا جای پارک و اینارو مشخص میکنه

الان ایران خودرو ک ماشین ثبت نام میکنه هااا

پارسش سنسور دنده عقب داره فقط ک فقط هشدار صوتی میده

ولی ۲۰۶ این اپشن رو نداره

منم چندقته دلم ۲۰۶ میخواد☹ ولی خب اپشنای پارس بیشتره و بهتر

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
مطمینی؟؟؟دوربینو نمیگم ک مثلا جای پارک و اینارو مشخص میکنه الان ایران خودرو ک ماشین ثبت نام میکن ...

خب وقتی اون دوربینو وصل میکنن بوق هشدار میزنه دیه اون مانیتورینگ ک من میگم میتونی وصل نکنی ولی چیز خاصی نیست فقط میتونی از طریق همون دوربین هشدار دیوار پشت سرتم ببینی🥴 میتونیم مانیتورها نزاری

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋

البته ۲۰۶ و ۲0۷ جدیدم داره این اپشنو ولی من پسر عمو شوهرم این اپشنو رو پراید پیاده کرده بود خیلی باحال بود

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
البته ۲۰۶ و ۲0۷ جدیدم داره این اپشنو ولی من پسر عمو شوهرم این اپشنو رو پراید پیاده کرده بود خیلی باح ...

لامصب ایران خودرو الان این ۲۰۶ نداره ک تو فروش فوق العاده هست

وای اسی ماشین من پارسه خیلی رو مخمه چیه اخه از کوچه میخوام دنده عقب دربیام کنارش ماشین هست بیخودی تا ...

😐😐منم اعصاب ندارم یهو میکوبمش به دیوار🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ببین این شکلیه سنسورش این بدون مانیتوره همسرم میگه همه ی اسپرتیا اینارا دارن

😐😐منم اعصاب ندارم یهو میکوبمش به دیوار🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

همون ۲۰۶ تیپ ۲ هست فکر کنم سنسور دنده عقب نداره اون بهتره میتونی بفروشی خوشت نیومد پارس بخری تفاوت قیمت انچنانی ندارن  

همون ۲۰۶ تیپ ۲ هست فکر کنم سنسور دنده عقب نداره اون بهتره میتونی بفروشی خوشت نیومد پارس بخری تفاوت ق ...

اتفاقا ۲۰۶ sd حدودا ۷ تومن بیشتره تا پارس

ببین این شکلیه سنسورش این بدون مانیتوره همسرم میگه همه ی اسپرتیا اینارا دارن

اره بابا سانروفم همه ی اسپرتیا میزنن از کارخونه بهتر 😄😄😄پسر عموی من دناپلاس بدون سانروف خرید ده تومن داده سانروف زده با سانروفش فکر کنم ۵۰ تومن تفاوت قیمت داشت موقع خرید