2777
2789

یه سری کلاس ماز از تیر شروع کرد و من به خاطر مدرسه شرکت نمی کردم

حالا دو تا راه دارم: چون برای رشته ی ریاضی کلا روزی سه تا شش کلاس هست، شروع کنم همون آفلاین ها رو با برنامه ریزی درست ببینم و تست بزنم 

یا نه از شروع مهر باهاشون پیش برم(یه سری کلاس دارن که از مهر شروع مجدد می ذارن)

اول مطمئن شو که به اون کلاس ها واقعا نیاز داشتی

و اگر‌میتونی یه بخشی انلاین و یه بخشی آفلاین ببین

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اول مطمئن شو که به اون کلاس ها واقعا نیاز داشتیو اگر‌میتونی یه بخشی انلاین و یه بخشی آفلاین ببین

من گفتم مثل تابستون که خودخوان بودم و طبق بودجه بندی آزمون آزمایشی ماز می خوندم، الانم خودخوان باشم

ولی خب همه گفتن پیشروی با کلاس سالیانه منطقی تره و روش هاشون رو یاد بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گفتم مثل تابستون که خودخوان بودم و طبق بودجه بندی آزمون آزمایشی ماز می خوندم، الانم خودخوان باشمو ...

با همه کاری نداشته باش تو بهس رایز خودت نگاه کن

ببین اصلا به کلاس نیاز داری یا تحت تاثیر تبلیغی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ببین شروع از مهرو برو

یه سری درسا باز نکته و تست دارن شروع از بهمن دارن دوره های کانوا و نمیدونم خیلی چیزای دیگه

کلاس زیاده نگران کلاس نباش

سالیانه ها اکثرا خیلی به درد نمیخورن

فقط درس هایی که توش واقعا ضعف پایه ای داری کلاس ببین

درسایی که میتونی با درسنامه پیش بری رو فیلم نبین چون وقتت میره 

با همه کاری نداشته باش تو بهس رایز خودت نگاه کنببین اصلا به کلاس نیاز داری یا تحت تاثیر تبلیغی؟

خب چون مدرسه ام بده طبیعتا روشی برای حل مسائل تستی بلد نیستم

وقتی بقیه بلدن یعنی بدون کلاس عقبم دیگه

این جوری که آدم با کلاس پیش میره خیالش هم راحت تره چیزی رو از دست نداده

ببین شروع از مهرو برویه سری درسا باز نکته و تست دارن شروع از بهمن دارن دوره های کانوا و نمیدونم خیلی ...

من تابستون طبق بودجه بندی داشتم همه ی درس ها رو می خوندم و مشکلی نداشتم از جهت نفهمیدن ولی خب روش های تستی مثل مشتق و انتگرال توی حرکت شناسی یا هرنر توی حسابان بلد نبودم و سر همین گفتم از به بعد هر چیزی دبیرا گفتن رو انجام بدم حتی تکالیفشون رو کامل حل کنم و...

من تابستون طبق بودجه بندی داشتم همه ی درس ها رو می خوندم و مشکلی نداشتم از جهت نفهمیدن ولی خب روش ها ...

خب ببین اگه واقعا بلد نیستی آره با دبیرا پیش برو

درس ریاضی واقعا خوبه با دبیر پیش بری تا آخرش 

ولی دیگه وسطش جا نزن

یه دبیر انتخاب کردی تا اخر همونو ببین هی دبیر عوض نکن

اسی من یازدهمم خیلی خیلی ضعیفه یعنی صفر از طرفی تیر ماهو مرداد شهرورشم شرکت نتونستم بکنم مازو

بنظرت من چیکار کنم شروع از مهر واسه من خیلی دیره 

واسه مهر میان مرور میکنن و از دهم درس میدن؟ 

ببین شروع از مهرو برویه سری درسا باز نکته و تست دارن شروع از بهمن دارن دوره های کانوا و نمیدونم خیلی ...

میشه منم راهنمایی کنی اگر میشه

من یازدهمم خیلی ضعیفه یعنی صفر از طرفی تیر ماهو مرداد شهرورشم شرکت نتونستم بکنم مازو

بنظرت من چیکار کنم شروع از مهر واسه من خیلی دیره 

میشه منم راهنمایی کنی اگر میشهمن یازدهمم خیلی ضعیفه یعنی صفر از طرفی تیر ماهو مرداد شهرورشم شرکت نتو ...

عزیزم نه شروع از مهر واسه کسایی مثل شما هست که دیرتر شروع کردی

اول میان هر چیزی که توی تابستون درس دادن دوباره تکرار میکنن بعدش ادامشو میرن

استرس نگیر عقب نیفتادی هنوز کلی وقت هست