2777
2789
عنوان

علائم پنج هفتگی بارداری

204 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی تجربه داره بیاد بگه لطفا . من امروز روز ۳۶ پریودمه که میشه پنج هفته دقیق. هنوز ازمایش ندادم خواستم‌بتا بره بالا بره بعد . هفته دیگه سه شنبه هم وقت دکتر دارم . کمر درد دارم فقط و دردای پریودی که میگیره ول میکنه . تکرر ادرار هم دارم . میشه از تجربیاتت‌ون بگید . چی میخوردین؟ کی واسه قلب رفتین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها علامتی که اول بارداری داشتم تکرر ادرار بود هشت هفته هم برای قلب رفتم سونو گفت هفت هفته ام و خداروشکر قلب بچم میزد 😍😍😍

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
من تنها علامتی که اول بارداری داشتم تکرر ادرار بود هشت هفته هم برای قلب رفتم سونو گفت هفت هفته ام و ...

عزیزم برای منم دعا کن چند ساله حاجت دارم هنوز قسمتم نشده .شده ولی صلاح نبوده نمونده.

عزیزم برای منم دعا کن چند ساله حاجت دارم هنوز قسمتم نشده .شده ولی صلاح نبوده نمونده.

ان شاءالله عزیزم به حق این شبای عزیز دامنت سبز بشه منم بعد از دو سال باردار شدم درکت میکنم 😘

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤

منم دردای پریودی داشتم

درد و تورم سینه

خستگی و بی حالی

هفته هفتم رفتم دکتر و سونو

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟