دوستان من سه تا جوک قزوینی گفتم و هیچ دلیلی نداشت که بهم بپرین من به هیچ عنوان به شهری از کشو خودم توهین نمی کنم جرا واقعا این فکر رو کردید من به هیچ عنوان این کار رو نمی کنم و این که از هر کسی که ناراحت شد معذرت می خوام ولی واقعا من اصلا توهین نکردم و تنها چیزی که هدفم بود خنده بود و اسم تایپیکم جوک بودش ینی خندین و چیزی که واقعی نیست کارتون درست نبودش من تعجب کردم انقدر هنه ناراحت شدن چون من تنها حرفم خندین بودش نه تپهین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اصلا فکرم این نبود که به شهری از کشورم توهین کنم و برای کسایی که بهم توهین کردن متاستفم چون هیچ دلیلی نبود این رفتار رو کنید جوک هاییی که گفتم برای خنده بودن نه توهین کردن فکر نمی کردم انقدر آدم بی جنبه داخل سایت باشه
نی ین یار گفته هر تاپیکی رو که تعطیل میکنم در ادامه اش تاپیک نزنین
♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥
چرا توهین به قومیت دیگه از نظر شما زشت نیست؟؟؟؟معنی جوکها رو متوجه شدین خودتون؟
😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣