2777
2789
عنوان

لذت های یواشکی و مخفی زندگی❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8077 بازدید | 313 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر بعد از مرگ رو نکن عزیزم. 

مشکل مرگ نیست. چون حتما اونجا بهتر از اینجاست.

مشکل اینکه تو زندگیم خوشحال نیستم احساس عذاب وجدان اینکه دخترم اذیت میکنم سرش داد میزنم...😔 میگم من مادر خیلی بدیم چون بچم خیلی آرومه برعکس من

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مشکل مرگ نیست. چون حتما اونجا بهتر از اینجاست. مشکل اینکه تو زندگیم خوشحال نیستم احساس عذاب وجدان ا ...

اخییی عزیزم. رفتار تو حتما ریشه در مسائل دیگه داره. اونجوری که ما بزرگ میشیم اونجوری که با ما رفتار شده , شرایط محیط, ادم های اطرافمون. همه اینها محصولش میشه رفتار ما. به خودت سخت نگیر. اینجوری به دخترت هم سخت نخواهی گرفت. اگر خودت عزت نفس داشته باشی ( خودت رو دوست داشته باشی) حتما آرامش بیشتری خواهی داشت. به ما ها یا ندادن خودمون رو دوست داسته باشیم. دوست داشتن پدر و مادر های ما دوست داشتن شرطی بوده. اگه کار خوب بکنی دختر خوبی هستی اگر کار بد بکنی دختر بدی هستی. اما روانشناسی مدرن میگه تو در هر حال دختر خوبی هستی اما ممکنه کار بد بکنی. اینطوری عزت نفس در انسان ساخته میشه. 

سلام عزیزم  دهم زایمان کردم ممنون که به یادم بودی  💕💕💕

ای جانم به سلامتی

مبارک باشه،خوشحال شدم.ان شاءالله زیر سایه پدر و مادر باشه همیشه و خوشبخت بشه

منم  چندماه اقدامم دعا کن باردار باشم پریودم ده روز عقب افتاده ولی بی بی چک میزنم منفیه

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
ای جانم به سلامتی مبارک باشه،خوشحال شدم.ان شاءالله زیر سایه پدر و مادر باشه همیشه و خوشبخت بشه منم ...

ممنون مهربون سلامت باشی 💕💕

چشم گلم محتاجیم به دعا؛ انشاالله به زودی دامنت سبز بشه و طعم مادر شدن رو بچشی الهی آمین 🙏💕💕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**