دوستم ازدواج کرده بعد ازدواجشم رفته شهر محل زندگی شوهرش زندگی کنه یعنی همون شهر دامغان...میگفت شهرستان کوچیکیه توی استان سمنان
کسی تاحالا دامغان رفته؟چجور شهریه؟مردمش چجورین؟
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من دامغان دانشجو بودم شهر بی نهایت مزخرفیه ادماش بی نهایت پستن فقط یه بازارچه سرپوشیده داره با یه پا ...
وااااا... من که اونجایی هستم و تا مدتی که اونجا بودم همچین اتفاقایی برام نیفتاد...
بعدم کی گفته همشون پسته دارن. شهریه که باغ پسته توش زیاده ولی دلیل نمیشه که همه باغ داشته باشن. اینجوری اگر بود که خیلی عالی بود. مثل این میمونه بگم اصفهانیا همه تولید گز دارن یا تهرانیا همه اینو دارن...
من چهارسال تو اون خراب شده عمرمو هدر دادم شهرش افتضاحه هیچی نداره اب و هواشم مضخرف ترینه اصلا امنیتم نداره از میدون سعدی تا خابگاه همیشه اتفاقای عجیب میوفتاد انقد اعتراض کردیم اخرم یه گشتی پلیسی نزاشتن اون محدوده دانشگاشم بد نیست ولی دانشکده شیمیش افتضاح اساتید عقده ای و الکی سختگیر اخرشم هممون شدیم خونه دار و ارایشگر نکبتا نمیدونم چرا انقد اذیت میکردن من یکی که اصلا معافی رو نمیبخشم 😡
گلم من خودم دامغانی هستم ازنظر خودم واقعا شهر خوبی هست، اون خانومی هم که میگید جای تفریحی نداره عزیزم کلا شما اشتباه میکنید روستاهاش پر از جاهای دیدنی و زیبا هستند چشمه علی هم حتی جزو شهر دامغان هست، شهری هم نیست که میگید خیلی حیلی مذهبی هستن، معمولی هستن
سلام خوب هستین من سالهاست یه مشکلی داشتم حل نمیشود پیش هر دعانویسی ک بگین رفتم فقط ازم پول میگرفتن و نتیجه نمیگرفتم. دوستم دعانویس و پیدا کرد به من معرفی کرد نتیجه گرفتم خدا خیرش بده تونست حلش کنه الان هر مشکلی ک داشته باشم سری واسم حلش میکنه دست دعانویسه خیلی سبکه به فامیلامون معرفی هم کردم اونام نتیجه گرفتن شمارش و میزارم بهش زنگ بزنید بخدا نه کلکی هست نه دروغ میگم. گفتم اینجا شمارشو بزارم ک دوستان هم نتیجه گرفتن منو دعا کنید شمارش ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ اینه