2777
2789
عنوان

دامغان کجاست؟اصلا دامغانی داریم توی سایت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12744 بازدید | 36 پست
خودش تهرانیه

اوه چ بد ... اذیت میشه....اصلا امکانات تفریحی و گشت و گذار نداره. دوتا امام زاده وسط شهر داره جزو جاهای مهم شهرن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دامغان دانشجو بودم شهر بی نهایت مزخرفیه ادماش بی نهایت پستن فقط یه بازارچه سرپوشیده داره با یه پاساژ خندق.یه پارک ملت ک همش ارازل اونجان با یه پارک دانشجو

دخترای دانشجو رو فقط.... ینی بکن در رو ب معنای واقعی رحم نمیکنن

من خونه دانشجویی داشتم از کوچه ک رد میشدم تا برسم دانشگاه لرز میکردم چون پسرا میزدن ب با...نم میرفتن یا اذیت 

بخدا چادری بودم و حتی ارایش نداشتم ولی میفتادن دنبالم

چند سال عذاب کشیدم وونجا

همشون باغ پسته دارن ولی مثل گداها لباس میپوشن و رفتار میکنن

من دامغان دانشجو بودم شهر بی نهایت مزخرفیه ادماش بی نهایت پستن فقط یه بازارچه سرپوشیده داره با یه پا ...

منم دانشجو بودم اونجا. واقعا شهر خوبی بود هیچی از این مواردی ک شما گفتی رو واقعا ندیدم.... ادم مریض همه جا هست ولی این قدر زیاد نداشت. واقعا من از مردمش چیزی جز خوبی ندیدم .  دانشجوی علوم پایه بودی یا ازاد؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
منم دانشجو بودم اونجا. واقعا شهر خوبی بود هیچی از این مواردی ک شما گفتی رو واقعا ندیدم.... ادم مریض ...

علوم پایه والا یه روز خوش ندیدم

یه روز سر میدون سعدی یه پسره برام قمه کشید

علوم پایه والا یه روز خوش ندیدم یه روز سر میدون سعدی یه پسره برام قمه کشید

😲😲 ورودی چند بودی؟چرا خوابگاه نرفتی؟ 

علوم پایه والا یه روز خوش ندیدم یه روز سر میدون سعدی یه پسره برام قمه کشید

چی بگم

دوست ولی بااینکه حدودا یه ساله اونجا زندگی میکنه واقعا گفت مردمش خیلی مهربونو مهمون نوازن...شهرستان کوچیکی هست ولی ادمای خوبی داره

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
۹۱چرا اولش خابگاه بودم بعد من راهم دور بود اول ترم ک میرفتم تا اخر ترم اونجا بودم دیگه روزای تعطیل ...

کجایی هستی؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
۹۱چرا اولش خابگاه بودم بعد من راهم دور بود اول ترم ک میرفتم تا اخر ترم اونجا بودم دیگه روزای تعطیل ...

من 85 بودم. خوابگاه ش بد نبود. شاید تو خونه داشتی لات و لوتا ادرس خونه دانشجویی داشتن اذیتتون میکردن. ولی واقعابرا ما اینجوری نبود. حتی فروشنده ها میفهمیدن دانشجوییم باهامون منصفانه تر رفتار میکردن. ... فروشنده بوفه دانشگاه هر خرید کلی داشتیم برامون با روی خوش انجام میداد مث گوشت و جگر و... ک خریدش یکم مهارت میخواست... در کل خوب بود. ولی اب و هواش ک افتضاح بود اخر هفته هم هیییچچچ کاری جز امام زاده رفتن و خرید تره بار نمیشد انجام داد

رشته ت چی بود؟

فقط یه خوبی ک داشت ده روز محرم همه جا شام ناهار میدادن پنج شنبه شب هم تکیه ابولفضل هر هفته آبگوشت م ...

خخخ... برا ما میاوردن خوابگاه😁😁 معمولا یکی نذرشو خوابگاه میفرستاد😁

من 85 بودم. خوابگاه ش بد نبود. شاید تو خونه داشتی لات و لوتا ادرس خونه دانشجویی داشتن اذیتتون میکردن ...

نمیدونم ما حتی وو تود دانشگاه اسایش نداشتیم اگا کسی مانتویی بود با اینکه مانتو ساده پوشیده بود کماندو ها تو دانشگاه می افتادن دنبالش داد میزدن جلو پسرا خاااااانوۏوم چرد حجابت بده باور کن حتی ب چادرها هن گیر میدادن دوره شما کماندو نداشت دانشگاه واسه ما دو تا زن افعی گذاشته بودن

نمیدونم ما حتی وو تود دانشگاه اسایش نداشتیم اگا کسی مانتویی بود با اینکه مانتو ساده پوشیده بود کماند ...

واقعا؟! ن برا ما حراست خانوم نداشت. البته بچه هام تریپ خفن نمیزدن. فقط یکی بود  مانتو کتی میپوشید هر از گاهی نگهبانی میگفتوخانوم ملنتو کوتاه نپوش... اونم میگفت باشه باز بادهمون مانتوش میرفت دانشگاه😂😂😂