2777
2789
عنوان

اینایی که سر عقد بهتون سکه کادو دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 45 پست
نسبت اش با شما چیه؟؟ البته اون زمان هم اوج گرونی سکه بود بهتون دادن، سکه یکدفعه از ۳۰۰ تومن شد یک تو ...

ببخشید من فکر کردم نوشتی سال ۹۱، اوج گرونی سکه نبود، صمنا پدر و مادر شما باید پس بدن نه شما ،به نظرم با این گرونی صد البته کمتر باید بدی

شرایط اقتصادی خیلی بده منم عروسیمه چنددوقت دیگه برادرم برام آباژور خریده 1 تومن خب نداره دستش خالیه من ک نمیتونم زورش کنم. همه باید درک کنن گذشت اون ایام ک سکه میدادن کادو 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همون ۱تومن رابده دختر خالم براش سال ۸۴ یه النگو خریدیم ۶۰۰۰۰ هزار خودش گفت النگو بخر میاریم برات ...

دسش درد نکنه😑

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

در حد پولی که اون زمان هزینه کردن یه مقدار بیشتر. مثلاً اگه سکه یه تومن بوده من دو تومن کادو میدم. ولی خب نسبتها هم تاثیرگذاره. مثلاً اگر برادرم باشه بیشتر از اینها میدم ولی اگر دختر عمه باشه همین حدود یکی دو تومن. 

با این تورم روی سکه والا ظلمه همون رو بخوایم پس بدیم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه هنوز دلار گرون نشده بود طلا گرمی ۱۰۰ بود 

ب نظر من ی وسیله بخر براشون بهتره مثلا لوستر اگ ندارن یا فرش برا اتاقشون پول نده چون ماندگار نیس

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اینا توقع دارن ازم 

خب داشته باشن شما ک دذ توانت نیس از الان هی بگو ک صد حال نخورن بگو نداریم و شرایط بد شده دوس داشتم بیشتر کادو بدم ولی نمیشه 

بارها به من گفتن باید پس بدین  خدایی من چجوری ۱۶ میلیون پس بدم

عزیزم شما هم بگو کادو پس دادنی نیس میخواستی ندی وا مگ زوره

برا بردارم باید بدم  سکه رو هم خودش نداده پدرم از پول خودش خرید داده به اسمش الان از من توقع د ...

خب بابات الان خودش میتونه ۱۶ تومن بده سکه بخره ک انتظار داره تو بخری ،هرچقدر ک در توانت هست هدیه بده

بارها به من گفتن باید پس بدین  خدایی من چجوری ۱۶ میلیون پس بدم

حرفِ زوره عزیزم، هر کس در حد وسع و توانش باید کادو بده به نظرم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.