soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 عنوان باکدوحلوایی چی درست میکنید که خیلی خوشمزست 211 بازدید | 24 پست من خیلی دوست دارم کدوحلوایی بخورم ولی اصلا طعم بخارپزشو دوست ندارم.شما چجور میپزید ک خیلی خوشمزه باشه.کیک و دسرش خوشمزست؟ من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤ 1399/07/23 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sgolnarges عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 605 خود حلواشو اسمش روشه دیگهمامانم میپزه باکره و شکر و دارچین سرخشمیکنه عالی میشه
شانسی عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 4988 من امروز تو اینستا کیکشو دیدمبنظر خوشمزه میومد هنوز درست نکردم 🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲 خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
mehrasena عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 من خواهرم بعدش با کره سرخ میکنه وبهش پودر گردو میزنه بچه هاش خیلی دوست دارن،مامانم با پلو درست میکنن،تونت بزنید دستورش میاد، انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
شانسی عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 4988 کیک درست کن باهاش شما درست کردی؟ خوب میشه؟ 🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲 خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 خود حلواشو اسمش روشه دیگه مامانم میپزه باکره و شکر و دارچین سرخشمیکنه عالی میشه منم منظورم همینشه ک خوشم نمیاد من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31592 کیکش خوشمزس من درست کردمشمالیا کدو پلو درست میکنن با نیمرو میخورن من عاشقشممممممم😋😋 خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1673 من با پوست میذارم ته دیگ ته چین .. وای که نمیدونی چ خوشمزه میشه. بخار پز میکنم سیرمیزنم ماست و کدو. تو اش ترشی میریزم وای هوسم کرد میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
سارگل۷۱ عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 9032 با همون موادی که کیک درست میکنن میتونی هم کیک درست کنی هم مثل کوکو سرخش کنیمن خیییییلی دوست دارمهل و دارچینم فراموش نشه
پیپرونی عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 3158 مرباش عالی میشه تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود