2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوزه هات بزرگه و سنگ لوزه هم داری لوزه هات حفره حفرس  دهنت بو نمیده ؟ 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
لوزه هات بزرگه و سنگ لوزه هم داری لوزه هات حفره حفرس  دهنت بو نمیده ؟

نه گلم بو نمیده.خیلی به بهداشت دهان می رسم ولی مشکل خلط زیاد دارم اونم میگن معده و سینوزیته موقع غذا خوردن حس می کنم موقع قورت اذیت میشم گفتم شاید اینا بزرگ شدن 

شما هم لوزه هاتون بزرگ بو

نه بزرگ نبود اما  حفره داشت سنگ لوزه گرفتم  عمل کردم زود

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

لوزه های شما بزرگه در اصل از بغل لوزه داری خیلی  برا همین اذیت میشی  این سفیده رو ببین روی لوزه سمت چپت این سنگ لوزه اس  سرنگ  آب کن ببر سمتش نزدیک  کن به لوزه ات با فشار آب بریز رو همون لوزه ات تا سنگ هات در بیان