2777
2789
عنوان

تو خونم صدای ویبره موبایل میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 46 پست
اره منم دقیقا همینطوره الان یه ساله تو این خونه ام هرروز میشنوم وقتی که بادوستم هستیم اون داره از حر ...

دقیقا همین طوره ...دخترم خیلی ترسیده شبامیاد پیش من می خوابه

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدا از کدوم سمت میاد❓ شاید طبقه بالاییتون گوشی گذاشته رو گذاشته روی زمین و ویبره گوشی روشن شده

نه عزیزم خونه خودمونه آپارتمانی نیست .‌‌.‌.خیلی چیزا جم میشن بعد از چند روز خودبخود پیدا میشن.‌‌..اگه اوضاع اقتصادی اینقدر خراب نبود حتما خونمونو عوض می کردیم 

آپارتمان قبلی ما هم صدای ویبره مانند میومد همش توهم گوشی مخفی داشتم ولی چیزی پیدا نشد

میگن خونتون جن داره .‌‌...خودمم خیلی ترسیدم

خونتونو عوض کنید 

عزیزم خونه عوض کردن که راحت نیست با این آشفته بازار اقتصادی ....به شوهرم میگم کاش یه دعایی چیزی می گرفتیم بهم میخنده

عزیزم خونه عوض کردن که راحت نیست با این آشفته بازار اقتصادی ....به شوهرم میگم کاش یه دعایی چیزی می گ ...

شاید یه دستگاهی جایگذاری کردن توی دیوار خونتون

عضویت اصلی قبل از ترکیدن😐:1398/4/10
شاید یه دستگاهی جایگذاری کردن توی دیوار خونتون

دوازده ساله تو این خونه ایم خودمون ساختیمش  امسال صدا میشنویم