2777
2789
عنوان

بیاین اینجا

94 بازدید | 18 پست

بچه ها،،،من ۱۶سالمه چند ماه دیگه می رم ۱۷ مادر و پدرم خارج هستند مدتی مادرم میره پیش بابام ۶ماه مامانم میره ۶ماه بابام میاد الان مامانم با خواهرم رفته من خونه هستم با داداشم،،،داداشم هم میره سر کار خونه نیست شب میاد خونه تقریبا ساعت ۱۰ بچه ها با اینکه قضیه مومو هست و آدم باید تنها بترسه مخصوصا دختر که دیگه خدایی نکرده چیزی پیش نیاد من اصلا نمی ترسم اصلا همسایه هامون هم یه مشت آدم معتاد و گردی،،،،من اصلا نمی ترسم از هیچی کلا عمه هام میگن روحیه شجاعت خیلی داری به بابام زنگ زدن میگن بیا دخترت صبح تا شب تو خونه تنهاست ببرش پیش خودتون  بابام میگه تو هم با مادرت اینا ویزات جور میکنم بیا دبی اما من دوست ندارم چیکار کنم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب هم داداشم شیفت بود نیومد خونه تنها خوابیدم اما به عمه هام اینا چیزی نگفتم ب داداشم هم گفتم ب کسی چیزی نگو ولی رفته بود گذاشته بود کف دست عمه ها،،،اونا هم خیلی از دستم حرص میخوردن اما مادر پدرم اصلا شاید می دونن چطور دختری بار آوردن  بابام میگه نمی ترسی تنهایی میگم نه

بیا دختر من شووو ولش کن من بچه ای ندارم

خخخ باشه دختر نترس خیلی خوبه داشته باشی من تو خانواده خودم و دختر عمه ام اصلا نمی ترسیم از هیچی شب تنها اونم مامانش سر کاره با باباش تنها میخوابه خودش هست با داداش ۵سالش تازه مامان و باباش میان یه شهر دیگه یه هفته یه هفته نمیان اما اصلا نمیترسه منم همینجورم