2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری چه حالتایی طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست
به منم تقریبا همینو گفت ولی این بخور نخورهایه بارداری کلافه شدم تا الان که شما گفتی فک میکردم زنجبیل ...

زرشک هم اصلا نخور 

خرمالو میتونی بخوری ولی حواست باشه یبوست نشی

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مثل هم نیستن عزیزم  قرارنیست چون شما وزنه میزدی کسی استراحت نکنه گاهی مشکلاتی در طول بارد ...

به فرض این عرض نموندم که مشکلی نداشته باشن ان شاء الله اگه مشکلی داشته باشن که خودشون میدونن دیگه. استراحت لش کردن وبخور بخاب نیست منم استراحت میکنم. منم نگفتم استارتر بره وزنه بزنه من سابقه وزنه زدن دارم از قبل. منظورمو خودش متوجه شد که کار خونه خطری برای بارداری نداره

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

عزیزم چقدر شرایطتون مثل منه.منم دیروز سونو بودم ساک بارداری بود اما جنینو ندید سونو واژینالم دادم بازم نبود دکترم خیلی جو داد که خونریزی داشتی بیا اگه نداشتی هفته بعد برو سونو که من تا ۱۰روز دیگه نمیرم.تمام این علائمتونم طبیعیه نگران نباش اصلا.

تولد ستیا جونم❤
به منم تقریبا همینو گفت ولی این بخور نخورهایه بارداری کلافه شدم تا الان که شما گفتی فک میکردم زنجبیل ...

بله دیگه باید مراقب خوراکی ها هم بود دوستمون درست میگن زرشک هم نخور

من خرمالو میخورم روزی یه دونه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
به فرض این عرض نموندم که مشکلی نداشته باشن ان شاء الله اگه مشکلی داشته باشن که خودشون میدونن دیگه. ا ...

ممنون عزیزم من خدا رو شکر مشکلی ندارم فقط چون ادم همش دراز کشیدن نیستم وتحمل بی نظمی رو هم ندارم خواستم ببینم خدایی نکرده با انجام کارهایه خونه در حق جنینم ظلم نکرده باشم 😊

ممنون عزیزم من خدا رو شکر مشکلی ندارم فقط چون ادم همش دراز کشیدن نیستم وتحمل بی نظمی رو هم ندارم خوا ...

😍😍😍😍آن شاء الله سالم و سرحال به دنیا میاد تو بغل می گیریش

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
عزیزم چقدر شرایطتون مثل منه.منم دیروز سونو بودم ساک بارداری بود اما جنینو ندید سونو واژینالم دادم با ...

عزیزم من سونو و پریودم با هم حدود دو هفته فرق داشت و رفتم سونو ۵ هفته و ۵ روز بودم لکه بینی هم داشتم فقط ساک رو دید و احتمال سقط دادن بهم دکترم گفت هفته بعد برو سونو که من نرفتم و فقط استراحت کردم و سه هفته بعدش رفتم صدای قلبش هم شنیدم

نگران نباش گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم