2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری چه حالتایی طبیعیه

226 بازدید | 25 پست

سلام من تو هفته ۶ بارداریم هفته پیش سونو دادم هنوز قلب دیده نمیشد .الان احساس میکنم زیر دلم کشیده میشه همینطور پاهام بی جونه ایا اینا طبیعیه ؟یه سوال دیگه هم دارم روزی چقدر مجازم کار کنم میخوام بدونم انجام کارهایه خونه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟البته اینم بگم من ۳۹ سالمه و هیچ بیماری هم ندارم 

سلام عزیز کارهای خونه رو بکن ولی به خودت فشار نیار وسط کارات همش استراحت کن

تو بارداری هر دردی که شدید نباشه طبیعیه نگران نباش گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شروع ویار 

شروع ضعف و گرسنگی

کمر درد

میزان کار کردنت هم بستگی ب وضعیت جفت و طول سرویکس و یه سری چیزای دیگه داره.  که باید دکترت بررسی کنه 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که علایم خاصی نیست عزیزم از دکترت سوال کن اگه جنین تو جای خوبی از رحم یعنی قسمت بالای رحم جا گرفته و خودت سابقه ببماری نداری و مشکلی نیست خیلی طبیعی مثل گذشته کارای عادی روزمره تو انجام بده

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

من بدنسازی میکردم اول تا آخر بارداری وزنه میزدم کارخونه که چیزی نیست. الان 8ماهمه البته😬 

علائم درد زیر دل و بی حالی بی جونی سرگیجه وووووووطبیعیه

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
شروع ویار  شروع ضعف و گرسنگی کمر درد میزان کار کردنت هم بستگی ب وضعیت جفت و طول سرویکس و یه ...

والا من هی میرم دکتر حرف بدرد بخوری بهم نمیزنن فقط میگن برو هر وقت خونریزی داشتی برو سونو وگرنه تا هفته ۸ صبر کن بجز فولیک اسید هم دارویی بهم ندادن 

من بدنسازی میکردم اول تا آخر بارداری وزنه میزدم کارخونه که چیزی نیست. الان 8ماهمه البته😬  علا ...

همه مثل هم نیستن عزیزم 

قرارنیست چون شما وزنه میزدی کسی استراحت نکنه

گاهی مشکلاتی در طول بارداری پیش میاد یا بدن مادر جوری هست که باید استراحت کنه‌ مثل کسایی که رحم دو شاخ دارن فیبروم یا هماتوم دارن ‌ جفت شون پایینه و کلی مشکل دیگه

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
یه سوال دیگه چرا دکتر به بعضی ها شیاف میده ؟از چه زمانی و به چه دلیلی شیاف میده ؟

عزیزم اگر لکه بینی باشه شیاف میدن تا جای جنین سفت شه

همه مثل هم نیستن عزیزم  قرارنیست چون شما وزنه میزدی کسی استراحت نکنه گاهی مشکلاتی در طول بارد ...

افرین حتی یه خانم که چند بار باردار میشه همه بارداریش مثل هم نیست و با هم فرق داره که اونم به قول شما به شرایط جفت و جنین برمیگرده

والا من هی میرم دکتر حرف بدرد بخوری بهم نمیزنن فقط میگن برو هر وقت خونریزی داشتی برو سونو وگرنه تا ه ...

منم هفته 5 رفتم دکتر چیزخاصی نگفت فقط گفت هفته 7-8برو سونو اگر خونریزی داشتی زودتر برو برای قلبش که پریروز رفتم

یسری هم پرهیزات غذایی گفت مثلا زعفرون و زنجبیل و دارچین و نارنگی و آب هویج و آویشن و ماهی جنوب نخور نزدیکی فعلا نداشته باش

ماهی قزل آلا و ماهی شمال زیاد بخور

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
منم هفته 5 رفتم دکتر چیزخاصی نگفت فقط گفت هفته 7-8برو سونو اگر خونریزی داشتی زودتر برو برای قلبش که ...

به منم تقریبا همینو گفت ولی این بخور نخورهایه بارداری کلافه شدم تا الان که شما گفتی فک میکردم زنجبیل و مجازم بخورم  خب نارنگی رو هم نمیدونستم 😔خرمالو هم نباید بخوریم ؟