پدر من یه باغ انگور داره گه کشمش کردیم دیروز جمع کردیم کشمش هامونو پنج کیلو هم بابام داد به من بدم به مادرشوهرم ،امروز از ساعت هفت پل شدم تمیزشون کردم ظهر رفتم بالا بدم از در که وارد شدم خواهر شوهرم دراز کش نه سلام داذ بهم دخترمم سلام ذاذ سرشو تکون داد بعد من کشمش هارو دادم خواهر شوهرم برگشت گفت اینا رو با گردو میخورن اینجوری چطور بخوریم گردوشم بیار مادرشوهرمم گفت پری گردو کو پس گفتم که گردو نداریم فقط کشمش داریم چندروز پیش فقط دوکیلو برا دخترم گردو خریدیم ایناهم دیدن گفت اونروز خریدین ،منم هیچی الکی گفتم الان غذام میسوزه اومدم خونه،ار این ناراحتم حتی یه تشکر نکردن وانتظار دارن اون دوکیلو گردو رو بدیم به اونا شما باشید میدید مگه ؟والاه هنوز نتونستیم پولشو بدیم این ماه میدیم نمیدونم به شوهرم بگم یانه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره هفت ساله نه شیره خریدن نه کشمش و رب همشون مجانی ،همیشه هم وظیفم دونستن خیلی توسریخورم من
ای وای من
امروز من هر چی تایپبک رفتم فقط حرص خوردم صبم یکی تایپیک زده بود شوهرش ب جهازش و مبلاش تیکه انداخته بود اینم مبلارو گذاشته بود دیوار ب باباشم زنگ زده بود ک اینکارو کردم
بخدا باباها خیلی گناه دارن نزاریین بهشون بی احترامی بشه
ما کشمش با چای میخوریم اونا حتما گردو هم باید داشته باشن😂😂😂😂
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
اونا بدبختن ک کمبود شعور دارن عزیزم.بی خیال دفه بعد که نکنی میفهمن.اونا دنبال حرفو حرص دادنن.وگرنه گردو هم میدادی میگفتن چرا گردو رو تفت ندادی و دیزاین نکردی