2777
2789
عنوان

چله برای صاحب خانه شدن مستاجرا

7171 بازدید | 12 پست

شبکه قران خانمی صحبت میکردن و میگفتن کسانی که مستاجر هستن، اگر چهل روز هر روز دو رکعت نماز بخونن و به مسلم بن عقیل هدیه کنن و بعد از نماز 110مرتبه صلوات بفرستن، ان شاالله صاحب خونه میشن 

بعد از صاحب خونه شدن هم در منزلشون روضه ی مسلم بن عقیل رو برپا کنن

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم چقدر ساده اید اخه شما

من برای کسانی گفتم که اعتقاد دارن گلم

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

خب تو این چهل روز ۷روزی ک پریود میشیم چی😐

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خب تو این چهل روز ۷روزی ک پریود میشیم چی😐

قرص ال دی 

یکم اولین پریود بعدش اذیت میکنه فقط

من برای کسانی گفتم که اعتقاد دارن گلم

عزیزم انشالله بزودی صاحب خونه میشی هم شما هم تمام مستاجرا

ولی الان یه خونه 40 50 متری حداااااقل 700 800 تومن پولشه 40 روز شما چله بگیری بعدش این پول از کجا میخواد بیاد. ایکاش بهمین سادگی بود

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
قرص ال دی  یکم اولین پریود بعدش اذیت میکنه فقط

راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

واااایی مگه دیواااانم قرص بخورم بعدش صدتا مرض بگیرم چله بگیرم برای خوب شونم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
عزیزم انشالله بزودی صاحب خونه میشی هم شما هم تمام مستاجرا ولی الان یه خونه 40 50 متری حداااااقل 700 ...

نمیدونم شما معتقدی یا نه

با احترام به نظر همه، من همه ی کسانی که دیدم نتیجه گرفتن، چند چله پشت سرهم گرفتن و به شکلی گره از کارشون باز شده

من فقط خواستم اینجا بگم شاید کسانی معتقد باشن  و چله بگیرن و نتیجه بگیرن

نمیدونم شما معتقدی یا نه با احترام به نظر همه، من همه ی کسانی که دیدم نتیجه گرفتن، چند چله پشت سرهم ...

ممنون گلم

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...

با سلام من دو تا سوال داشتم یکی اینکه میشه هفت روز پریودی را نماز نخونیم وبعدش که پاک شدیم ادامه بدیم قرص ال دی نخوریم ودوم اینکه بعد از حاجت باید حتما مهمون دعوت کنیم وروضه بگیریم یا میتونیم خودمون به تنهایی صوت روضه مسلم را گوش کنیم چون من امکان گرفتن روضه ندارم 

با سلام من دو تا سوال داشتم یکی اینکه میشه هفت روز پریودی را نماز نخونیم وبعدش که پاک شدیم ادامه بدی ...

من پرسیدم گفتن تو زمان پریود میشه بدی کسی به نیابتت بخونه گلم

مورد دوم نمیدونم ولی حقیقتش خودم میخوام صوتش رو پخش کنم، چون شرایط گرفتن مراسم ندارم