2777
2789
عنوان

امروز پسرم تشخیص اوتیسم گرفت😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی حس کردی که بچت مشکل داره ،تو چه سنی بود؟؟

به نظر من که فقط یکم شلوغ بود ولی وقتی دو و نیم سالگی رفت مهد کودک معلمش شک کرده بود دوست نداشت جای وسایل عوض بشه زود عصبانی میشد و مدت طولانی تو حال عصبانیت میموند

اوتیسم فقط یک تفاوته همین!

بچه اوتیسمی هست که تیزهوشان درس خونده

پیج اینستای مادر آگاه اوتیسم رو حتما حتما حتما حتما ببینین

تجربیات یه مادر بسیاااار موفق هست و مو به مو تمام تمرینات و بازی های لازم رو توضیح داده که خیلییی ساده و جذاب و کاربردی هستن

وای بازم یادم افتاد بچه خواهرشوهرمنم احساس میکنم اینجوریه اصلا هم نمیتونم بگم ببره دکتر

چرا نمیتونین بگین🤔خواهر زاده منم مشکل داشت وقتی بچه بود فک کنم ۳ سالش اینا بود خوب حرف نمیزد ما هم که اطلاعی در مورد اوتیسم نداشتیم حدود ۸ سال پیش شناخته شده نبود

دوست خواهرم که پرستاره اومده بود خونمون رفتاراشو که دید به خواهرم گفت ببرینش دکتر احتمالا اوتیسمه

خواهرمم برد دکتر و کار درمانی و گفتار درمانی و غیره

الان ۱۱ سالشه کلاس ششمه و همه چیزش عادیه

البته بگم که دکتر تشخیص اوتیسم نداد براش گفت شبهِ اوتیسمِ

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
دیر حرف زدن  چیزهای کمی میخوره دوست داره تنهایی بازی کنه یه سری وسواس داره چیزهای روتین انجا ...

نه خواهرزاده من زود حرف زد دیر راه رفت

خوشش نمیاد از ادمای جدید ببینه گریه میکنه

بشدت حساسه 

وسواسی نداره از زمینم چیز میز ورمیداره میخوره 

عاشق ماشینه ولی صدای بوق دوچرخه ب گریه میندازتش

پس مشکلش چی بود؟ارتباط برقرار میکنه؟

آره ولی حرف نمی زنه بیشتر با ایما و اشاره منظورش رو میرسونه امروز نزدیک یک ساعت با دکترش صحبت کردم و خیلی چیزها رو گفت که نشونه اوتیسم اینکه وقتی بازی میکنه نمیتونه متوجه بشه که ممکنه طرف مقابلش رو اذیت بکنه 

به نظر من که فقط یکم شلوغ بود ولی وقتی دو و نیم سالگی رفت مهد کودک معلمش شک کرده بود دوست نداشت جای ...

حرف زدن و تشخیصش خوبه؟معنی حرفاتونو متوجه میشه کاملا؟درک میکنه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘