2777
2789
عنوان

بتا

183 بازدید | 32 پست

سلام دوستان تست بتام روز چهل وپنج پریودی شد 606.91میخاستم بپرسم کم نیست این عدد خواهشا الکی چیزی نگین اگه کسی تجربه ای داره بگه از بس استرس داشتم دکتر نبردمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بگو ک امروز 45 دوره هستم فقط 3 تا بی بی چک زدم روز بروز پررنگتر شد. ازمایش هم ندادم. امروز ساعت 7 نوبت دکتر دارم. برم ببینم چخبره...... احتمال سقط زیاده البته چون دو روز علایم کمی داشتم یهو رفتن. 🙁🙁

سی وسه یا سی وچهار

یعنی حدودا ۱۲ _ ۱۳ روز بعد از موعد؟ 

یکم کمه اما نگران نباش احتمال داره لقاحت دیر بوده باشه یا اینکه کلا بعضیا بتاشون پایینه یا دیر میره بالا 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
منو بگو ک امروز 45 دوره هستم فقط 3 تا بی بی چک زدم روز بروز پررنگتر شد. ازمایش هم ندادم. امروز ساعت ...

اصلا به علائم نیست... 

من علائم نداشتم اصلا 

اصلا به علائم نیست...  من علائم نداشتم اصلا

یعنی اصلا نداشتی حتی یکم؟ من نمیدونم تلقین بود یا هرچ. دو روز نفخ داشتم. علایم پری...... یهو قطع شدن. الان اصلا انگار ن انگار باردارم  حتی اینجا میگن سینه ها درد میکنه سفت میشه. واسه من اصلا..... 😐😢البته لکه بینی و درد هم ندارم 

یعنی اصلا نداشتی حتی یکم؟ من نمیدونم تلقین بود یا هرچ. دو روز نفخ داشتم. علایم پری...... یهو قطع شدن ...

هیچیییی 

در حدی که ۲۰ و خورده ای روز بعد از تاخیر فهمیدم حامله ام 

اونم‌به اصرار ی بنده خدایی بی بی چک زدم دیدم مثبته! 

یعنی اصلا نداشتی حتی یکم؟ من نمیدونم تلقین بود یا هرچ. دو روز نفخ داشتم. علایم پری...... یهو قطع شدن ...

همون که لکه بینی نداره خوبه دیگههه