2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوقلو باردار ماه پنجمم هست😊یه دختر به پسر .ولی اصلا نه تو خانواده خودم دوقلو هست نه اقایرشوهر&nb ...

عزیزم مبارکه انشالله به سلامتی بغلشون کنی . دارو مصرف کردی ؟ 

اخی عزیزم زنده باشن . پسرن یا دختر؟ کشاله رانت خیلی درد نمیکرد؟ برا من یعنی طبیعیه؟ بینهایت درد دارم ...

پسرن.اوووف ماه های آخر پدرم در اومد مخصوصا شبا موقع خواب وقتی میخواسم پهلو ب پهلو شم ی پامو با دستم بلند میگردم بعد ب پهلو میشدم.آره برای شماهم طبیعیه

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

من دوقلو باردار ماه پنجمم هست😊یه دختر به پسر .ولی اصلا نه تو خانواده خودم دوقلو هست نه اقای شوهر&nb ...

من مادرم دوقلو نداشته ولی خالم و مادربزرگم چرا داشتن ولی من اصلن خالم و مادربزرگم و ندیدم شمام شاید تو اجداد مادری داشتین و خبر ندارین

پسرن.اوووف ماه های آخر پدرم در اومد مخصوصا شبا موقع خواب وقتی میخواسم پهلو ب پهلو شم ی پامو با دستم ...

وای اره خیلی سخته . خداروشکر به سلامتی دنیا اومدن سزارین شدی دیگه؟ جنسیت و تو ان تی گفتن بهت؟ تو یه کیسه بودن یا دوتا؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من مادرم دوقلو نداشته ولی خالم و مادربزرگم چرا داشتن ولی من اصلن خالم و مادربزرگم و ندیدم شمام شاید ...

شاید ولی تا جای که می دونم کسی نبوده ولی خوبه به قول شوهرم دیگه راحت شدی با یه بار بارداری هم صاحب دختر شدیم هم دختر 🤣 

وای اره خیلی سخته . خداروشکر به سلامتی دنیا اومدن سزارین شدی دیگه؟ جنسیت و تو ان تی گفتن بهت؟ تو یه ...

آره سز شدم ولی دوس داشتم طبیعی بشه ک نشد.دگترم تو ان تی جنسیت و گفت واینکه دوتا کیسه مجزا داشتن و جفت جدا