سلام بیاین لطفا از تجربه های کروناییتون بگید ، چ جوری مبتلا شدید و علائمتون چی بود و چیکارا کردین که بهتر شدین و .... من خانواده ام یک مقدار علامت داریم دارم از ترس سکته میکنم میترسیم بریم تست بدیم البته فقط مادرم الان یکم علائم داره و گرنه ما هممون بهتریم مادرم چند تا بیماری زمینه ای داره و ی مدت قرص چرک خشک کن خورد اما الان همش ضعف داره و فشارش میوفته پایین و سرش گیج میره گاهی اینا علائم کروناس خواهش میکنم هر کی هرچی میدونه بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرت بیماری زمینه ای داره میترسه تست بده میخواد مرگش رو قبول کنه ؟ بفرست تست حداقل پیشگیری ...
اول اینکه ایشون کاملا قرنطینه هستن دومن خیلی زشته این نوع حرف زدن یعنی چی ..... درست صحبت کنید قرار نیست که انقدر عادی و راجب مرگ ادما حرف بزنید ، الان شرایط بیمارستانا خیلی آلودس
ببین حفظ انرژی اولیه خیلی مهمه حتی اگه یه کم بهتر شدید راه نیوفتید کار کردن یا بیرون رفتن دکتر به ما گفت حتی 5 روز یه بار یه دقیقه حمام کنید استراحت مطلق خیلی مهمه چون یه کم انرژی از دست بدی بیماری شعله ور می شه و سریع درگیری ریه می ده گفت استراحت نکنی ریه ت درگیر شده
شما تست دادی ؟ علائمش چیه دقیقا ؟ چیز خاصی باید مصرف کرد ؟ خیلی خیلی ممنونم که راهنماییم کردی
همسرم الان درگیره تست سی پی ار داد مثبت بود خدا خیرش بده به محض بدن درد رفت تو اتاق در نیومد ما رو بیمار نکرد الان 13 روزه تو اتاقه اولش تب داشت با بدن درد چند روز یه بارم داشت بیهوش می شد تو دستشویی یهو بدنش شل شد