سلام بیاین لطفا از تجربه های کروناییتون بگید ، چ جوری مبتلا شدید و علائمتون چی بود و چیکارا کردین که بهتر شدین و .... من خانواده ام یک مقدار علامت داریم دارم از ترس سکته میکنم میترسیم بریم تست بدیم البته فقط مادرم الان یکم علائم داره و گرنه ما هممون بهتریم مادرم چند تا بیماری زمینه ای داره و ی مدت قرص چرک خشک کن خورد اما الان همش ضعف داره و فشارش میوفته پایین و سرش گیج میره گاهی اینا علائم کروناس خواهش میکنم هر کی هرچی میدونه بگه
دلگیر نشدم ببخشید نمیخواستم شما رو ناراحت کنم ولی خیلی میترسیدم و نگران شدم مادرم همه ی دنیای منه و من برای همه ی ادما ناراحت میشم که دچار کرونا شدن ما خیلی رعایت میکنیم و بیرون اصلا نمیریم دلم نمیخواد خدایی نکرده اتفاقی بیفته مرسی که درکم کردی امیدوارم هیچ کس درگیر این بیماری نشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خیلی ممنونم مروارید عزیز مرسی که تجربه ها تو به اشتراک گذاشتی امیدواااارم خیلی زود خوب شید ...
ببین همسر من تب کوچیک کرد با بدن درد مرتب عرق می کرد یه بار هم نیمه شب تو دستشویی تقریبا نیمه هوش شد بدنش خیسه عرق شد تو محله کارش 4 نفر گرفتن داروهاشو خورد 10 روز دارو داره بعد داروهای تقویتی برای همسر من ظاهرا خفیف بوده اگه بهد عوارض نده برای هرکسی علائمش یه جوره