2777
2789
عنوان

کرونای .....

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
دلگیررر نشوووو

دلگیر نشدم ببخشید نمیخواستم شما رو ناراحت کنم ولی خیلی میترسیدم و نگران شدم مادرم همه ی دنیای منه و من برای همه ی ادما ناراحت میشم  که دچار کرونا شدن ما خیلی رعایت میکنیم و بیرون اصلا نمیریم دلم نمیخواد خدایی نکرده اتفاقی بیفته مرسی که درکم کردی امیدوارم هیچ کس درگیر این بیماری نشه

همسرم الان درگیره تست سی پی ار داد مثبت بود خدا خیرش بده به محض بدن درد رفت تو اتاق در نیومد ما رو ب ...

امیدوارم هر چی زودتر بهتر بشن ، هزینه ی تستشدن چقدر شد ؟ ما هم خیلی مراعات میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط استراحت مطلق اندازه گیری اکسیژنه. خون وتب ابمیوه دم نوش سوپ شلغم و ویتامین سی روزی دو تا ویتامین ...

خیلی ممنونم عزیزم ویتامین دی یا کلیسم خوب نیست ؟ 

ان شاا... زودتر خوب شی کامل

خیلی ممنونم عزیزم ویتامین دی یا کلیسم خوب نیست ؟  ان شاا... زودتر خوب شی کامل

نه کلسیم خوب نیست دی هم می گن چون کلسیم روجذب می کنه خب نیست فقط ویتامین سی بخورین هزینه تست از 400 تا 700 متغیره

نه کلسیم خوب نیست دی هم می گن چون کلسیم روجذب می کنه خب نیست فقط ویتامین سی بخورین هزینه تست از 400 ...

خیلی خیلی ممنونم مروارید عزیز مرسی که تجربه ها تو به اشتراک گذاشتی امیدواااارم خیلی زود خوب شید 

مروارید جان علائمش چیه ضعف کردنم جز علائمش هست ؟

خیلی خیلی ممنونم مروارید عزیز مرسی که تجربه ها تو به اشتراک گذاشتی امیدواااارم خیلی زود خوب شید  ...

ببین همسر من تب کوچیک کرد با بدن درد مرتب عرق می کرد یه بار هم نیمه شب تو دستشویی تقریبا نیمه هوش شد بدنش خیسه عرق شد تو محله کارش 4 نفر گرفتن داروهاشو خورد 10 روز دارو داره بعد داروهای تقویتی برای همسر من ظاهرا خفیف بوده اگه بهد عوارض نده برای هرکسی علائمش یه جوره

ببین همسر من تب کوچیک کرد با بدن درد مرتب عرق می کرد یه بار هم نیمه شب تو دستشویی تقریبا نیمه هوش شد ...

مر۳۰ عزیزم خیلی لطف کردی ان شاا... که زودتر کاملا سلامتیشونو بدست بیارن ، دارو چی استفاده کردند ؟