2777
2789

دختراتون چه کارا میکنن؟با دوستاشون چقدر در ارتباطن؟ تو خونه چقد کمک حال اند؟

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

من که ندارم ولی اون دوران اوج بلوغه و دوست داره همه کاری بکنه همه جا بره فک میکنه بزرگ شده دیگه و هویتش جدا از شماست، اگه مثلا باهاش بخوای بری خونه دوستش جنجال میشه و خجالت میکشه و اصلا شاید نره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح تا شب یا تو تبلت فیلم‌میسازه یا لباس برای باربیش میدوزه یا کار دستی درست میکنه تو کار خونه کمک حال هست ولی باید مدام بعش بگم خیلی غر میزنه درسش خوبه ولی باید انقد بگم بگم تا بشینه سر درسش باید بگم که بخوابه بگم تا مسواک  بزنه بگم تا بیدار بشه کلا تا تذکر ندی همش کارای عبث و تکراری میکنه میخام ی مدت ولش کنم نتیجه بی نظمی شو ببینه نمیتونم کلاس چهارمه

خواهر من ۱۲سالشه...با دوستاش ارتباطش درحد چت اونم بیشتر درمورد درس و اشکالاتش چون گوشی هنوز مامانم براش نخریده میگه سنش کمه با گوشی مامانم صحبت میکنه.کمک مامانم هس تو خونه مثل گردگیری میزا و وسایل خونه.بیشتر هم تو خونه تلویزیون میبینه

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
من که ندارم ولی اون دوران اوج بلوغه و دوست داره همه کاری بکنه همه جا بره فک میکنه بزرگ شده دیگه و هو ...

فکر کنم زوده هنوز اینا

یا بچه من ب بلوغ نرسیده هنوز😬😬

دتتر من خیلییی حرف میزنه نمیدونم کی بزرگ میشه کم کنه حرفاشو

من خواهرم ۱۳ سالشه 

نسبت به هم سناش خیلی خیلی خوبه ولی خب یه هر حال تو سن بلوغن و یکسری پرخاشگری ها و بی ادبی ها عادیه

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
خواهر من ۱۲سالشه...با دوستاش ارتباطش درحد چت اونم بیشتر درمورد درس و اشکالاتش چون گوشی هنوز مامانم ب ...

چه دختر خوبی💗

منم گوشی نخریدم بنظرم هنوز خیلی زوده.ولی کمک و اینا ابدااا

من خواهرم ۱۳ سالشه  نسبت به هم سناش خیلی خیلی خوبه ولی خب یه هر حال تو سن بلوغن و یکسری پرخاشگ ...

خودش گوشی داره ولی زیاد با دوستاش چت نمیکنه 

ولی باهاشون رابطه صمیمیه داره

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
فکر کنم زوده هنوز اینا یا بچه من ب بلوغ نرسیده هنوز😬😬 دتتر من خیلییی حرف میزنه نمیدونم کی بزرگ م ...

خواهر من به بلوغش رسیده منظورم عادت ماهیانشه🤐🤐🤐🤐

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
خب اخه مامان باید چیکار کنه؟

یخورده کار بکشه😂

فکر کنم زوده هنوز اینا یا بچه من ب بلوغ نرسیده هنوز😬😬 دتتر من خیلییی حرف میزنه نمیدونم کی بزرگ م ...

عزیزم بلخره دیر یا زود یع کم سرکش میشه 

خودمون بودیم دیدیم دیگه

مانع رفت و آمداش نشو، زیاد گیر نده، به قول معروف رفیقش باش، مثلا اگه دلش میخواد دوستشو ببینه و تو استرس داری، بگو میرم خوراکی میخرم و دعوتشون کن بیان اینجا دور هم خوش باشین