2777
2789
عنوان

غذای بچه 17 ماهه :(

1161 بازدید | 14 پست

سلام خانوما میشه یه چندتا دستور پخت غذای بچه تو سن 18 ماهو بدین ؟؟ دختر من خیلی بد غذا میخوره همش دارم با ظرف غذا دنبالش میدوئم ، میشه یه چند مدل غذا واسه بچه یادم بدین من خودم خیلی تو آشپزی وارد نیستم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا کوچیک بود براش آب قلم درست میکردم مثل قرص دگمینداختم تو غذاهاش غذاشم مثلا گوشت مرغ و هویج و سیبز مینی. و با کره و جو میپختم کمیم سبزی و نمک اینا یا اینکه برنج نیم دانه و هویج رنده و گوشت چرخی تو هنم آب قلم ک فریز کرده بودم مینداختمیا فرنی یا شیر برنج 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
هویچ از کی میشه ریخت تو غذاشون؟

از همون 6 ماهگی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من تا کوچیک بود براش آب قلم درست میکردم مثل قرص دگمینداختم تو غذاهاش غذاشم مثلا گوشت مرغ و هویج و سی ...

منم همه ی اینارو درست میکنم بچه داداشم 3 ماه از دخترم کوچیکتره ، میشینه ته آخر ظرف غذاشو میخوره ماشالله ، ولی همین غذارو که به دخترم میدم انقد باید حواسشو پرت کنم تا فرار نکنه!

منم همه ی اینارو درست میکنم بچه داداشم 3 ماه از دخترم کوچیکتره ، میشینه ته آخر ظرف غذاشو میخوره ماشا ...

بعضی از بچه ها بد غذان دیگه بچه خودمم بد غذاش الانم که نزدیک 3 سالشه حواسشو پرت میکنم بعد غذا میدم

نه آخه تازه شروع کردم هر مرحله یه چیزیو به سوپش اضافه میکنم

سوپش آب مرغ پیاز برنج هویج در بیست دقیقه آخر هم جعفری و گشنیز اضافه میکنی  

میکس و

میکنی میدی نی نی بخوره

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست