2777
2789
عنوان

سوال درمورد دانشگاه فرهنگیان

103 بازدید | 20 پست

بچه ها جواب دانشگاه فرهنگیان کی میاد ؟ فک کنم جلوتر از جواب نهایی کنکور سراسری درسته ؟ یا با همون میاد ؟

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

اومده

خواهرم برای مصاحبه هم رفت

البته اموزگاری  زده نه دبیری

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومده خواهرم برای مصاحبه هم رفت البته اموزگاری  زده نه دبیری

همین بود که چند روز پیش اومده بود درسته ؟؟؟

همین بود که چند روز پیش اومده بود درسته ؟؟؟

والا دقیق نمیدونم کی اومد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

اموزگاری با دبیری چ فرقی داره گلی؟؟؟ تو دفترچه چی نوشته بوده؟

با هم میان

مطمینی گلی؟ اخه بنده خدا داداشم رتبه اش هم خیلی خوبه ؛ چند روز پیش سازمان سنجش یه کارنامه داد واسه رشته های نیمه متمرکز و اینا ؛ فرهنگیانم جزش بود داداشم قبول نشده بود ! خیلی عجیب بود برامون ترازش ۶۹۰۰ انسانی بود ولی نشده بود 

اموزگاری با دبیری چ فرقی داره گلی؟؟؟ تو دفترچه چی نوشته بوده؟

اموزگاری اموزش ابتدایی

دبیری اموزش دبیرستان 

ولی دانشگاه شهید رجایی و اصفهان اموزش میدن یعنی دانشگاهش تو شهر خودمون نمیوفته

صرفا دعوت ب مصاحبه شده جواب نهایی نیومده

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
مطمینی گلی؟ اخه بنده خدا داداشم رتبه اش هم خیلی خوبه ؛ چند روز پیش سازمان سنجش یه کارنامه داد واسه ر ...

رتبش چند شده

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
شما مصاحبه رفتین؟

واسه خودم نیست واسه داداشم ؛ چند روز پیش رفتیم تو سایت گفت دعوت به مصاحبه نشدید 

رتبش چند شده

حدودا ۱۰هزار انسانی ؛ تازه ما سهمیه ۵ درصد هم داشتیم . ولی اصلا انگار نه انگار خیلی ناراحته حالا میگه شاید جوابا نیومده و این الکی بوده 

حدودا ۱۰هزار انسانی ؛ تازه ما سهمیه ۵ درصد هم داشتیم . ولی اصلا انگار نه انگار خیلی ناراحته حالا میگ ...

ممکنه دوباره ی عده رو دعوت کنن ولی اینکه سهمیه دارین ربطی ب دعوت کردن و نکردن نداره