2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا راهنماییم کنید 😟

53 بازدید | 16 پست

برای تولد نامزدم یماهه همش دارم تو سرم برنامه ریزی میکنم من یه شهرم اون یه شهر دیگس 

تو خونشون نمیتونم تولد بگیرم چون میخام سکپرایز باشه و بخاطر کرونا تو خونه کار میکنه و تقریبا همش خونس .از طرفی هم مامان باباش دلشون کوجیکه زود لو میدن و سوپرایز بهم میریزه😂

تو یجا سفره خونه بود که اتاق اتاق بود اونجا میخاستم بگیرم ولی غذاشونو نگیرم فقط هزینهو پرداخت کنم امروز گفتن نمیشه 

کافی شاپم که  بخاطر کرونا نمیشه و اصنم جایی رونمیشناسم تو زنجان چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید 😟

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

خیلی دلم میخواد اولین تولدی که من هستم رو یادش بمونه و یجوری سوپرایز باشه

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه خودتون 😬

اخه ما دوریم اونجوری سوپرایز نمیشه دوس داشتم برم شهرشون یهو بگم من اومدم و سوپرایز بشه😬

عزیزم عشقتون پایدار خب باتوجه به این شرایطی که میگه

یه کادو خوشگل بایه دسته گل و روی خوش براش بخر 

برای تولدو سورپرایزم وقت زیاده توخونه خودت انشالله هرسال سورپرایزش کن مساله ای نیس که بخاطرش ناراحت شی اصل یادبوده

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یا ی گوشه از پارک 

بد نیست؟ 

اخه ما دوریم اونجوری سوپرایز نمیشه دوس داشتم برم شهرشون یهو بگم من اومدم و سوپرایز بشه😬

کارت خیلی سخت 🙄 به ی بهونه ای بفرسش بیزون ی چیزی بخره بکو هوس کردم تند تند بچین وسایلاتو تا میاد سورپرایز بشه ک خانوادع اشم همون موقع مطلع بشن 😩

عزیزم عشقتون پایدار خب باتوجه به این شرایطی که میگه یه کادو خوشگل بایه دسته گل و روی خوش براش بخر&n ...

ممنون عزیزم انشاالله💖❤یعنی دیگه تو جایی براش جشن نگیرم؟

ممنون عزیزم انشاالله💖❤یعنی دیگه تو جایی براش جشن نگیرم؟

نه بابا باور کن وجود خودت براش خیلی بالاترازین حرفاس

بنظرم گل و کادو رو ببر خونه خودشون وخبر نده که میری اونطوری فوق العاده میشه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

ن چ بدی داره من همیشه میبرم پارک ی جا ی گوشه ک سر بسته اس اتفاقا انقدرم هم عکساتون قشنگ میشه 😐😆من ...

تزیین هم میکنی؟

من یعالمه بادکنک گرفتم همیش میگم باد کرد رو دستم😑😂

نه بابا باور کن وجود خودت براش خیلی بالاترازین حرفاس بنظرم گل و کادو رو ببر خونه خودشون وخبر ن ...

وای عزیزم ممنون 

بنظرت بادکنکم باد کنم چند تا باهم دیگه تو دستم باشه ضایعس؟

وای عزیزم ممنون  بنظرت بادکنکم باد کنم چند تا باهم دیگه تو دستم باشه ضایعس؟

اره چراکه نه خیلیم عالیه انشالله باموفقیت پروسه سورپرایزت پیش بره وکلی خوشبگذره بهتون😉😍

اره چراکه نه خیلیم عالیه انشالله باموفقیت پروسه سورپرایزت پیش بره وکلی خوشبگذره بهتون😉😍

ممنون عزیزم انشاالله دعا کن خوب بشه💖