2777
2789

من ٣٦ سالم و شوهرم ٤٠ سال،هيچ مشكل خاصي تو زندگيمون نداريم جز مشكلات مالي،خونه و ماشين داريم و ميتونيم يك زندگي متوسط و اداره كنيم،پارسال مادر شوهر و پدر شوهرم وقتي صحبت بچه شد،در دفاع از پسرشون كه هنوز وام خونه ميده گفتن هنوز يه سالم صبر كنيدبعد پدر شوهرم به من گفت مامانت تا چند ماه ميتونه ماهي٥٠٠ تومن برا بچتون بده مگه،من چيزي نگفتم ولي فرق العاده ناراحت شدم وحس ميكنم توهين كرد بهم،البته من خودم حداقل ماهي١ تا ١/٥ درآمد دارم،جاري سه سال بعد من ازدواج كرده و بهار حامله شد و بچش افتاد،با اينكه تابلو بود ولي از من قايم كردن،كلا هركي تو فاميل و آشناها حامله ميشه از من قايم ميكنن.

دوستان چند رو بدجوري ازشون دلخورم و اعصابم به هم ريخته،حق دارم ناراحت بشم؟

زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به بقیه چیزا ندارم ولی چرا شما برای تصمیم برای بچه دار شدنتون مجمع تشخیص مصلحت تشکیل میدین؟ یه چیزیه بین خودت و شوهرت

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

از نظر من بچه باید در رفاه کامل بزرگ بشه 

بچه ای که بدنیا میاد تا یک سالگی اولین و اصلی ترین نیازش مالی هست بچه یه ساله که تربیت نمی‌خواد 

ولی خب شما به نظر الان فرزند بیارین متناسب با سنتون هست بیشتر بشه دیر میشه خدای نکرده 

بله اخه ب اونا چ ربطی داره عجبا خودتونم ک کم سن و سال نیستین دوتا ادم بالغ و عاقل چرا بهشون رو میدین

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

مگه باید اونا براتون تعیین کنن ک کی باید بچه دار بشید 

چرا اصلا راجب این موضوع باهاشون صحبت میکنید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه دار شدن شما به اونا چه ربطی داره !!!!

باردار شو و به کسی هم نگو

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اصلا درک نمی کنم به پدر شوهر مادر شوهرت چه ربطی داره احساس نمی کنی دارن خیلی دخالت می کنن

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘

چرا باید مامانت ۵۰۰ تومن ماهی به بچه شما بده؟!

اجاره کردید مگه!؟

مسخره 

اصلا گوش نده 

هر کاری که به صلاح زندگیته بکن

اطرافیان زیاد حرف میزنن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.