2777
2789

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

راستش یه سوال داشتم ازتون واسم خیلی مهمه

داداشم داره استخدام مهندسی سپاه پاسداران میشه دیگه تقریبا کاراش تموم شده

کارش مربوط به مهندسی میشه و کارای مهندسی میکنه اونجا

یه سوالی خیلی ذهنشو مشغول کرده اینکه میترسه سازمانشون خیلی جای بی کلاسی باشه و بعد ها پشیمون بشه بخاطر استخدامیش تو اونجا

داداشم پسر سر به زیری هست و از لحاظ اعتقادی متوسط و خیلی با ادب 

دوستان اگه از اطرافیانتون اونجا هستن یا نظری در این مورد دارین ممنون میشم حتما بگین     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا همه دانشگاه آزاد و پیام نور و اینا ان با سهمیه و پارتی قبول شدن.منکه داداشم قبول شد ولی نرفت خودش رفت تو شرکت خصوصی.ولی بستگی داره اگه داداشت دنبال شغل دولتیه و اینا توی این بیکاری بد ام نیس خوبه خیلیا دوس دارن قبول شن

بله از احاظ مالی ولی داداشم میترسه ادمای توش بی فرهنگ باشن و کلا محیط کارش بی کلاس باشه  از لح ...

ن خوبن اکثرا تحصیل کردن..بردارتون میشه ازش بپرسید سپاه استخدامی خانم داره امسال یا ن؟

اونجا همه دانشگاه آزاد و پیام نور و اینا ان با سهمیه و پارتی قبول شدن.منکه داداشم قبول شد ولی نرفت خ ...

واقعیتش داداش من تو دانشگاه دولتی خونده به خاطر پروژه هایی که کار کرده بود تو زمان تحصیلش از خود سپاه قسمت مهندسیش واسش درخواست استخدامی فرستادن 

همم اینکه حقوق و مزایاش عالیه و استخدام رسمی هم میشه 

ولی ترسش اینه همکاراش فرهنگ اجتماعی خوبی نداشته باشن و اونجا اذیت بشه

واقعیتش داداش من خیلی با ادب و تو خودشه و با کوچکترین بی احترامی میریزه به هم و شدیدا ناراحت میشه

ن خوبن اکثرا تحصیل کردن..بردارتون میشه ازش بپرسید سپاه استخدامی خانم داره امسال یا ن؟

پرسیدم بله هر سال داره امسال هم از اسفند اینا شروع میشه مراحل استخدامی یعنی اینکه از اسفند زمان اسم نویسی و ثبت نامش شروع میشه

و اردیبهشت اینا هم مصاحبه و تحقیقات معاینات پزشکی و... شروع میشه و 5 الی 6 ماه مراحلتون طول میشه

واقعیتش داداش من تو دانشگاه دولتی خونده به خاطر پروژه هایی که کار کرده بود تو زمان تحصیلش از خود سپا ...

از نظر فرهنگ ک فک نکنم بی فرهنگ و بی ادب باشن.ولی داداش من میگفت دوستاش بهش گفته بودن تو سپاه استخدام نشو چون تموم پروژه ها رو تو ک از دانشگاه دولتی اومدی انجام میدی کسایی ک باهات استخدام شدن سواد و عرضه انجام پروژه ها رو ندارن تمام وظایف پروژه میفته به عهده تو .کلا فقط دلیلش همین بود نه ادب و فرهنگشون.

واقعیتش داداش من تو دانشگاه دولتی خونده به خاطر پروژه هایی که کار کرده بود تو زمان تحصیلش از خود سپا ...

دیگه انقدرم حساس بودن خوب نیست ما نمیتونیم شرایط همه ادمای اطرافمونو تغییر بدیم

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂