2777
2789

همش میخاره ولی نیومد 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

واسه من کف پا😠

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بگین خرافاتی ام اما هر وقت کف دست چپم خارش داده پول بهم رسیده😂

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
شاید بگین خرافاتی ام اما هر وقت کف دست چپم خارش داده پول بهم رسیده😂

آی خوبه خداکنه همش بخره تا میلیاردرشی بعد نخاره😄😄😄😄

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
کف دست چپ یعنی پول از دستت میره

نه من برعکس چپ میاره 

پلک چپمم هر وقت بپره اتفاق خوب برام میفته ولی سمت راست هر چی بشه اتفاق بده برام شایدم تلقینه ولی خیلی پیش اومده اتفاق افتاده

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
اره برای من هر دفعه کف دستم راستم خاریندی همون روز یا فرداش پول میاد دستم😊😊

من یه بار خاب دیدم للم پره شپش سیاه شده خداشاهده به یکی دوروز نرسید۴۲میلیون پول اومد تعبیر زدم اومد شپش سیاه پول سفید خیانت

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
آی خوبه خداکنه همش بخره تا میلیاردرشی بعد نخاره😄😄😄😄

ممنونم عزیزم چه آرزوی قشنگی الهی انرژی مثبت حرفت به زندگی خودتم برگرده😍