2777
2789

من دوس دارم برم پر مو هستم خیلی 

هزنینه اش زیادهه من امروز شیو کنم فردا در میاد هوف

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چیه فک کنم دایود باشه از همون جلسه اول دیگ موهام ریخت و هیچ وقت برنگشت چون هرماه میرفتم&n ...

پوستت روشن شد؟

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
من دوس دارم برم پر مو هستم خیلی  هزنینه اش زیادهه من امروز شیو کنم فردا در میاد هوف

پول موبر و یا ژیلت رو جمع کن ببر لیزر 🤭

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
من نمیدونم چیه فک کنم دایود باشه از همون جلسه اول دیگ موهام ریخت و هیچ وقت برنگشت چون هرماه میرفتم&n ...

منم پارسال رفتم شاتی از همون جلسه اول کلی از موهام ریخت ولی تو دایم این دو جلسه که رفتم نازک شده دیر تر درمیاد گفت باید یکسال بیای جواب بگیری 

شاتی سری تر جواب میده من پارسال میرفتم ولی ول کردم امسال دایود و امتحان کردم

پول موبر و یا ژیلت رو جمع کن ببر لیزر 🤭

ایشالله جور بشه برم 

پوستت روشن شد؟

گلم دروغه روشن نمیشع 

ولی وقتی ریشه مو از بین بره یه کوچولو اره روشن تر میشه 

دیدی ک وقتی ژیلت میزنی دیشه مو هنوز هست و این باعث میشه تیره تر ب نظر برسع

روله ی کوردم 🙃😍👍
من خیلی پشمالو عم هزینشو ندارم برم😐 روغن رازیانه بزن کم میشن موهات

وواقعا؟چقدهه 

اما اونایی که بدنشون لیزر میکنن همش برق میزنه خیلی خوبع

تهرانيد ؟

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
ایشالله جور بشه برم 

انشاالله منم میخوام برم ولی فقط بیکنی و زیر بغل بهم بیکنی جلسه ۱۲۰ گفت و زیر بغل ۹۵ 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
وواقعا؟چقدهه  اما اونایی که بدنشون لیزر میکنن همش برق میزنه خیلی خوبع

https://www.ninisite.com/discussion/topic/107378/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%AC%D8%B2%D9%87-%D9%85%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%A7%D9%8A%D9%94%D8%AF?page=125

این تاپیکو بخون راجب روغن رازیانه

من ۲ هفته زدم تاثیرشو دیدم موهام کم شد و دیر دراومد 

کاربری دست دو نفره