2821
2789
عنوان

ب نظرتون ب مومو پیام بدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 151 پست
شفا_مفا_انشالله_ماشالله#  

بخدا خیلی کنجکاوم😂😂

•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا خودت نخوای اون کاری نمیتونه بکنه نهایت هک گوشی ولی نمیتونه وادار به خودکشی کنه چون اون فقط یه برن ...

انقدر روی مغز کار میکنن ک طرف وادار ب خودکشی میشه مخصوصا نوجوونا ولی اونقدر ک جو میدن ترسناک نیس

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
خودت تنت میخاره😂😂

خیلی 😂😂😂😂

•|بزٰٖٜرگترٖٜينٰ اشٖٜتباهٰ زندگيمون اينٰه ك ٖفڬ ميكنيم همه مثٖٜ خودمٰونن|•براش سوختم گفت چقدر بوی دود میدی :( عقدم میشه برای اینکه ب خوشی و سلامتی برم سر خونه زندگیم یه صلوات مهمونم کنی🙂🙏💙{ الهم اصلی الله محمد و ال محمد}
کرونا اومده بیکارن ملت و اذیت میکنن

امضات خیلی قشنگه عزیزم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
وااا همه کلی ازش ترسیدن بعد شما میخوای پیام بدی نکن اینکارو دختر

کنجکاوم یعنی چیکار میکنه ک ادمو وادار ب خودکشی میکنه

يعني رباته؟

اره یه برنامه که هدفش فقط هک گوشیه ولی زنده که نیست و این بدون اینا بیشترش تبلیغ هست برا کنجکاو کردن و رفتن سراغ این برنامه وگرنه این برنامه ها زیاد هست چرا بقیه تو بحث نیستن و یه دفعه مومو امده تو حرفا و تاپیکا

ی جذاب لعنتی هم پیدا نمیشه بگه جریان چیه😒

این جذاب لعنتی حوصله توضیح نداره برو تو پربازدیدا هس

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز