2777
2789
عنوان

دارو گیاهی واس بارداری چیا خوبع؟

220 بازدید | 28 پست

این ماه نمیخام برم دکتر میخام دارو گیاهی بخورم رازیانه و عسل و سیاهدانه رو خودم میدونم دیگ چیزی تجربه دارید؟

تنبلی تخمدان دارم

در انتظار نی نی 

پودر نخل تر

بخور عنبرانسا

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره ویتاگنوس بخور عالیه عالی 

خوردی؟؟؟؟

از عطاری باید بگیری؟؟؟

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
شما نتیجه گرفتی؟

دختر عمم نتیجه گرفت....منم این ماه مصرف کردم ...تا ببینم خدا چی میخواد 

روش مصرفش چجوریه 

عنبرانسا رو وقتی پری تموم شد خودتو بخور بده

پود نخل تر رو هم سه رو اول پری همراه عسل تو چایی بریز و خودت و همسرت بخوربن..... من فقط خودم خوردم ...اون قبول نکرد

خانمها عنبر نسا را از چند پری دود بدیم تا کی

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍