میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سه ماهه اقدامم و هنو نشده این ماه دکتر رفتم گفت تنبلی دارم و دارو داد که مصرف کردم و آمپولم داد زدم اما نتونستم بیشتر از یکبار اقدام داشته باشم.این ماه هم فک نکنم بشه انشالله ماه بعد
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نه اصلا ... دردش مثل پریودیه و اگه قبلش دو تا شیاف دیکلوفناک بزاری اصن زیاد حس نمیکنی من دادم و خداروشکر همون ماه باردار شدم با اینکه هیچ مشکل چسبندگی نداشتم .... با این وجود جاهایی هست ک با بیهوشی خفیف انجام میدن