2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم کابوس باور نکردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چه جور فهمیدی ؟ الان رابطتون چه طوره؟

کاش میشد بگم چیا کشیدم کاش میشد بگم تو چه موقیعتی قرار داشتم کاش میشد بگم تو خونه خودم خون خوردم 

فقط خدا عالمه به احوال من 

روزها شبهایی که بخاطر این کرونای لعنتی مجبور بودم تو خونه بمونم و رفت آمدی نبود. غروبهایی که خدا رو صدا میزدم میگفتم خدایا هستی

گاهی با خودم میگم اگه اون زن عوضیه هم پاشو میکرد تو کفش میگفت میخوامش چی؟ اگه باردار میشد چی. اگه اصلا یه غریبه بود و من سالها نمیفهمیدم چی

بازم پناه میبرم به خدا شاید بدتر از اینا پیش میامد. گرچه شوهرم رابطه عاطفی احساسی شدید هم باهاش برقرار کرده بود.

از اون حرفا بود😐 ایران و ایرانی تا سی سال پیش خیلی پاک بود خیلییی دقیقا بعد ورود ماهواره و بعد کم ...

اصلنم اینجوری نیست ایران و کلا همه جای دنیا خراب بازی داره و داشته از قدیم تا الان

کاش میشد بگم چیا کشیدم کاش میشد بگم تو چه موقیعتی قرار داشتم کاش میشد بگم تو خونه خودم خون خوردم&nbs ...

من با تمام وجودم حس میکنم تمام این حرفاتو

منم کشیدم

بدترین روزای عمر یه آدم میتونه باشه واقعا

نمیشه به زبون آورد

ولی من خداروشکر الان دلم آرومه ولی خوب نشدم هیچوقتم نمیشم

از خدا واست آرامش میخام

الهی که حال دلت خوب بشه عزیزم 

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
ساکمو جمع کردم که برم اما نزاشت شوهرم روزها نرفت سرکار که مبادا من برم. و من یه مرده بودم. دوتاشون م ...

چقد خوب که شوهرت اینطوری خواسته دلتو بدست بیاره

من که ازم معذرت خواهی ام نکرد 

فقط خودش موند و عداب وجدانش که نابودش کرد

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
چقد خوب که شوهرت اینطوری خواسته دلتو بدست بیاره من که ازم معذرت خواهی ام نکرد  فقط خودش موند ...

قربون دل شکستت بشم. آره خیلی دلجویی میکنه خیلی عذر خواهی کرد گفت جبران میکنم هر بار که تو فکر میرم میاد سراغم و ازم عاجزانه میخواد فراموش کنم. اما من بدبختیم اینه هر روز به روش میارم نمیدونم چیکار کنم میدونم اشتباهه اما داغون شدم

از اون حرفا بود😐 ایران و ایرانی تا سی سال پیش خیلی پاک بود خیلییی دقیقا بعد ورود ماهواره و بعد کم ...

هرجا فقر باشه همه گناهای کبیره هست 

بی حجابی فحشا و فساد اختلاص 

تورم و بدبختی و فلاکت کل این مملکتو برداشته شما فک میکنی دلیلش بی حجابی؟

واقعا ماهواره دلیل فساده یا فقر😒

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
هرجا فقر باشه همه گناهای کبیره هست  بی حجابی فحشا و فساد اختلاص  تورم و بدبختی و فلاکت ک ...

ذات پاک در برابر فقر هم پاکه 

اما اگه تونستن ذاتت رو خراب کنن فقر هم بهانه خوبی میشه