2777
2789
عنوان

سوال خانومانه

154 بازدید | 18 پست

بچه ها تاحالا کسی بوده ب نوار بهداشتی حساسیت بگیره؟

چاره چیه؟؟

از کاپ متنفرم☹️

خواهشن جنجال ب پا نکنید ک بترکه واقعا سردرگم موندم 

کاربری قبلیم ترکیده 😶

چاره این پوشک بچه هاس ک قدیما میذاشتن

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین

آره عزیزم حساسیت گرفتم چند مدل عوض کردم تا بالاخره یکی خوب بود 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم حساسیت گرفتم چند مدل عوض کردم تا بالاخره یکی خوب بود 

کدوم مارک خوب بود من هرچی بگی امتحان کردم ایرانی خارجی مسافرتی تامپون ولی یکی از یکی بدتر بودن

کاربری قبلیم ترکیده 😶
چی

من دفعه آخر همسرم مارک تافته با رویه کتان گرفت خوب بود ولی مشبک هاش افتضاحن 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
منم دارم ..اخرای پریودی خارش و قرمزی ایجاد میشه ..اول جنسش خوب بودا الان اینجوری شد ..۷ تا توشه ۱۵ ه ...

من ب محض اینکه با بدنم تماس پیدا میکنه ب دو دقیقه نمیکشه ک میخام از شدت خارش و التهاب بمیرم

کاربری قبلیم ترکیده 😶
کدوم مارک خوب بود من هرچی بگی امتحان کردم ایرانی خارجی مسافرتی تامپون ولی یکی از یکی بدتر بودن

من این دفعه مارک تافته اذیتم نکرد مسافرتیش با رویه کتان 

من ب محض اینکه با بدنم تماس پیدا میکنه ب دو دقیقه نمیکشه ک میخام از شدت خارش و التهاب بمیرم

اوه ..مشبک نگیر..فکر کنم مخصوص پوست های حساس دارن‌..اگه دیگه خیلی بدجور میشی یه نوار بذار بعد روش رو ازین پارچه های قدیمی که داری تکه کن بذار بعد بنداز دور ..