2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین این بارونی خوشگله بخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 61 پست
اره بنظرم خوبه. مغازه های بازارم برو بگرد چون ممکنه اینو بخری بعد بری بازار یکی دیگ ببینی دلتو بزنه ...

وای منم ک حساس شوهرم سرویس شد بسکه دنبالم اومد چرخید تو بازار.الان شک انداختیم برم ی دور دیگه بزنم  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
عزیزم ادم چطور میتونه به کسی ک ی بار رفته اعتماد کنه فداتشم؟ هر چند دلم تنگشه ولی خب میخام یکم عاقلا ...

میدونی من یک سال ازش جدابودم ولی بازم برگشت ومنم رام شدم...میگی الان اینو ولی وقتی صداشوبشنوی...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من یک سال ازش جدابودم ولی بازم برگشت ومنم رام شدم...میگی الان اینو ولی وقتی صداشوبشنوی...

میدونم... کافیه صدام بزنه فقط... دلم میلرزه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

میدونم... کافیه صدام بزنه فقط... دلم میلرزه

میادش من مطمئنم میای یه روز و تاپیک میزنی🤗

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میادش من مطمئنم میای یه روز و تاپیک میزنی🤗

کاش میتونستم مطمئن شم ک بالاخره ی روزی مال من میشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

کاش میتونستم مطمئن شم ک بالاخره ی روزی مال من میشه

میشه ازخدا بخاه خدابزرگه

وای منم ک حساس شوهرم سرویس شد بسکه دنبالم اومد چرخید تو بازار.الان شک انداختیم برم ی دور دیگ ...

خخخخ اره برو برو

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
میشه ازخدا بخاه خدابزرگه

انشالله عزیزم... ممنونم از حرفای دلگرم کنندت 💛

انشالله عزیزم... ممنونم از حرفای دلگرم کنندت 💛

😚😘

😚😘

انشالله ک شما هم ب عشقت برسی 💛❤

انشالله ک شما هم ب عشقت برسی 💛❤

انشالله خدا هم منو هم تورو ب کسی ک میخام برسونه 😍کاری واسه خدانداره🤷‍♀️

انشالله خدا هم منو هم تورو ب کسی ک میخام برسونه 😍کاری واسه خدانداره🤷‍♀️

انشالله مهربونم... قطعا همینطوره 💋❤

سلام عشقم خوبم ممنون شما چی گلم؟ چیشد نتیجه داد  عزیزدلم؟ 😊و اینکه گفته بودی یکی بهت گفته یه ر ...

ممنونم عزیزم خداروشکر خوبم اون روغن ک عالی بود ولی از شانس بد من هرجارفتم دیگ نداشت دارو خونه ای ک قبل گرفته بودم ازم پول گرف واسم بیاره تماس گرف گف ک دیگ واردنمیشه استرالیایی بود.منم رفتم اینوگرفتم.تاحالادوتاتیوپ استفاده کردم.چقدرزودتموم میشیههه.بعدعزیزم شماترکات کم رنگ شد یاکلارفت؟ فکرنکنم کلا برن اینا

ممنونم عزیزم خداروشکر خوبم اون روغن ک عالی بود ولی از شانس بد من هرجارفتم دیگ نداشت دارو خونه ای ک ق ...

اره گلم زود تموم میشه متاسفانه .ترکام رفت ۷۰درصدش اما بقیش حال نداشتم استفاده کنم بااینکه کرم رو داشتم😅ماشالا به حافظتون کاربریم یادتون مونده😅💕

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
اره گلم زود تموم میشه متاسفانه ترکام رفت ۷۰درصدش اما بقیش حال نداشتم استفاده کنم بااینکه کرم رو داشت ...

اره عزیزم یادمه هروقت میبینمت یادم میاد.اهاخب خوبه ۷۰ درصد رفته بعدکرمشم زود جذب میشه عزیزم ترکای چ شمام مدلی بود من روباس نم مث جای چاقویه قشنگ