2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین این بارونی خوشگله بخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 61 پست
منم میگذرونم 😕

دارم کم کم کنار میام با این جمله ک اگه دوسم داشت میموند برام‌..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراا؟    

از این قشنگتراشو میتونی پیدا کنی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره قشنگه. قیمتشو بگو و اسم پیجشو منم چن وقته این بارونیای اینستا رفته رو مخم😂

واقعا؟اخه تو اینستا نیست.ی مغازست تو محلمون

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

مگه بارونیه جلو باز هم داریم!؟!؟

دیگه بارونی نیست اگه جلو باز باشه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
از این قشنگتراشو میتونی پیدا کنی

ممنون از نطرت گلم  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
دارم کم کم کنار میام با این جمله ک اگه دوسم داشت میموند برام‌..

چ خوب ولی من ته قلبم میگ رضای توقسمت توعه ومال توبرمیگرده شایددیرولی میاد😉

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مگه بارونیه جلو باز هم داریم!؟!؟ دیگه بارونی نیست اگه جلو باز باشه

نه زیپ داره بسته میشه تو کمرش و پایینشنینی کش داره برا فیت کردنش

چ خوب ولی من ته قلبم میگ رضای توقسمت توعه ومال توبرمیگرده شایددیرولی میاد😉

عزیزم ادم چطور میتونه به کسی ک ی بار رفته اعتماد کنه فداتشم؟ هر چند دلم تنگشه ولی خب میخام یکم عاقلانه فکر کنم...

واقعا؟اخه تو اینستا نیست.ی مغازست تو محلمون

اره بنظرم خوبه.

مغازه های بازارم برو بگرد چون ممکنه اینو بخری بعد بری بازار یکی دیگ ببینی دلتو بزنه قشنگگگگ برو بگرد😂

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
ممنون از نطرت گلم    

خواهش میکنم فداتشم 💛

زیادی ساده‌ست

تو کمرش و پایینش کش میخوره تو عکس نکشیده کش هارو

سلام خوبی عشقم من اون کرم درماسیف رو خریدم مرسی ک گفتی بهن

سلام عشقم خوبم ممنون شما چی گلم؟ چیشد نتیجه داد  عزیزدلم؟ 😊و اینکه گفته بودی یکی بهت گفته یه روغن خوبه برا بدن اون چجور  بود فکرکنم نتیجه نداده، که درماسیف رو گرفتی واقعا خوبه این🙌🏻🤩

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@