2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا حالم بدشد عکسشو دیدم

مومو رو میگی؟

اتفاقا منم دارم میخونم صفحه ۲ ام تازه عکسش رو دیدم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
واقعا میترسی عوضش کنم

من فعلا عكس پروفايل مومو لعنتي تو ذهنم بود يه لحظه اومدم تاپيكت اصلا مخم تشخيص نداد چي به چيه.منم تو فكر تاپيكم فعلا.ولي در كل شوخي كردم عزيزم 🥰🤣

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عوضش کردم

فدات عزيزم راضي به زحمتت نبودم.چقدم سريعي.ممنون گلي ولي قصدم شوخي بود مهربون 😍😍😍😍

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من فعلا عكس پروفايل مومو لعنتي تو ذهنم بود يه لحظه اومدم تاپيكت اصلا مخم تشخيص نداد چي به چيه.منم تو ...

وحشتناک بود

به من پیام بده میگم با من کاری نداشته باش باشه الان خودمو میکشم

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
فدات عزيزم راضي به زحمتت نبودم.چقدم سريعي.ممنون گلي ولي قصدم شوخي بود مهربون 😍😍😍😍

آخه یبارم یکی قبلا گفت چقدر پروفت زشته

اینجوری بهتر شد

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
وحشتناک بود به من پیام بده میگم با من کاری نداشته باش باشه الان خودمو میکشم

در كل آدم اگه جوابشو نده هيچ غلطي نميتونه بكنه ولي خوب آدم ميترسه.يعني من بعد اتفاقات اخير و اومدن كرونا از همه چي سريع ميترسم.يكم پيش داشتم ظرف ميشستم يهو داد زدم گفتم زلزله بعد ديدم شوهرم به پسرم ميگه مامانت خل شده 🤣

آخه یبارم یکی قبلا گفت چقدر پروفت زشته اینجوری بهتر شد

ممنون كه انتقاد پذيري عزيزم.آره اين خوشگله