2777
2789
عنوان

قطره پدی لاکت

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 38 پست
داروخانه هم گفت بزارم یخچال😭😭دیشب دل درد داشت هول کرده بودم یادم رفت حالا چیکار کنم؟

فردا برو داروخونه بپرس اگه گفتن خراب شده یکی دیگه بخر یا زنگ بزن مطب از دکترش بپرس

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدی لاکت یخچالی طوریکه من خریدم فروشنده داروخونه گف سریع ببرین بزارین یخچال اصلا نباید بیرون بمونه. ایندف دادی دیگه نده و برو از داروخانه سوال کن من جای تو بودم مینداختم دور  و ریسک نمیکردم بخاطر بچم ❤️

اخه امشب بهش دادم.میترسم ی چیزیش بشه

نترس عزیزم انشاالله چیزیش نمیشه اگه خراب شده بود احتمالا بالا میورد شیر رو 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
پدی لاکت یخچالی طوریکه من خریدم فروشنده داروخونه گف سریع ببرین بزارین یخچال اصلا نباید بیرون بمونه. ...

کیدی لاکت زینک هم مثل پدی لاک یخچالیه تو خود داروخونه هم تو یخچال نگه میدارن 

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا.

اگه خواستید میتونیدازلینک زیردانلود کنید

https://gahvare.net/i/5ebfbb3441bb5

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزهم انلاین هستن

چن تادکترداره

برای مادرای بارداروبچه دارهس هرسوالی باشه زودجواب میدن

من یه عضوم خیلی خوبه گفتم به شماهم معرفی کنم

خواستین ازرولینک نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033