داروخانه هم گفت بزارم یخچال😭😭دیشب دل درد داشت هول کرده بودم یادم رفت حالا چیکار کنم؟
فردا برو داروخونه بپرس اگه گفتن خراب شده یکی دیگه بخر یا زنگ بزن مطب از دکترش بپرس
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
پدی لاکت یخچالی طوریکه من خریدم فروشنده داروخونه گف سریع ببرین بزارین یخچال اصلا نباید بیرون بمونه. ایندف دادی دیگه نده و برو از داروخانه سوال کن من جای تو بودم مینداختم دور و ریسک نمیکردم بخاطر بچم ❤️
نترس عزیزم انشاالله چیزیش نمیشه اگه خراب شده بود احتمالا بالا میورد شیر رو
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
کیدی لاکت زینک هم مثل پدی لاک یخچالیه تو خود داروخونه هم تو یخچال نگه میدارن