2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کراشمو سوپرایز کردم  خوشحال شد  ولی ارزشش رو نداشت

چرا؟ 😟

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

دوستم که باهاش ۹ساله دوستم

کل مدرسه میشناسنمون 😀به عنوان رفیق فابریکا

تولدش بود یه خرس بزرگ براش خریده بودم ولی در حدی که توی یه مشمای(مشبا؟ مشما؟ مشمإ؟)

خیلی بزرگ جا میشد

بردم مدرسه زنگ آخر که میرفتیم خونه سوپرایزش کردم

😍😍😍😘😘😘😘

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙

منم باردار بودم با شکم گنده، مثلا یواشکی رفتم کیک سفارش دادم رفتم بیارم خونه و چندتا چیزدیگه درست کنم و سوپرایز کنم همسرمو،رفتم دنبال کیک قنادی آماده نکرده بود گفت یک ساعت دیگه منم رفتم تو.پارک نشستم دیدم شوهرم زنگ زد کجایی، خیلی ضایع شدم،آخر دوتایی رفتیم کیک رو.گرفتیم و اومدیم خونه

دیدم اون اهل سورپرایز کردن نیست  منم بی خیال شدم😊

عزیزم فدای سرت ،❤ 

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
منم باردار بودم با شکم گنده، مثلا یواشکی رفتم کیک سفارش دادم رفتم بیارم خونه و چندتا چیزدیگه درست کن ...

الهیییی عزیزم😂 همین که با اون حال به فکر سوپرایز کردن بودی باید همسرت کلییییی کیف کرده باشه

تا دلت بخواد در حال سوپرایز کردنش هستم  تولد که جای خود داره بی‌مناسبت و به هر بهونه‌ای

ای جان خوشبخت باشید. منم خیلییی دوس دارم و حس میکنم خیلی هیجان داره. البته هنوز انجام ندادم😑