2777
2789
نه کی حال داره دوس پسرو سوپرایز کنه حالا شوهرم بشه ممکنه بکنم

😂😂😂😂😂

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
من کردم توعقدم شوهرم ذوق مرگ شدوالاه بخصوص وقتی متن روکیک رو دید

واااییی چی نوشته بوودین رو کیک؟ تو خونه براش تولد گرفتی؟

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم سال اول ازدواجمون بود، همسرم رفته بود ماموریت کاری، شب دیروقت برگشت، خواهرم و خاله‌م پیش من بودن، چراغا خاموش بود، فکر کرده بود خوابیم، با کیک اومدیم براش تولد مبارک خوندیم، خیلیییی خوشحال شد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واااییی چی نوشته بوودین رو کیک؟ تو خونه براش تولد گرفتی؟

ضربانم تولدت مبارک این همه ازاحساسات ازمن بعید بودن خونه ن بیرون براش تولد گرفتم سوییت رزرو کردیم

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

من کردم سال اول ازدواجمون کیک گرفتم کباب کوبیده درست کردم و آب هویج بستنی هم گرفتم تو خونه 

خلاصه نگم براتون کباب کوبیده ام که کلا ریخت رو گاز آب هویجم از ظهر که گرفته بودم گذاشته بودم تو یخچال ترش شده بود و بستنی سنتی هم تو فریزر بود انقدر سفت بود که نیم ساعت گذاشتیم بیرون تا گرم بشه و و قابل خوردن ولی خیلی خندیدیم 😂😂😂😂

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

من نامزدبودم رفتم خونشون همه بودن ولی خوش نمیدونست.قراربودرقت بیرون خونه تزیین کنم.یهوگوشی آبجیم زنگ خوردواونم گفت اومدیم تولدحسین وبیچاره شوهرم دید عصبی شدم رفت بیرون وخودشو زد ب نشنیدم.درکل هروقت سوپرایزش کردم دعوامون شده

چون اون حتی روز تولد من یه تبریک نگفت

اوف اره ادم ناراحت میشه 😑

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

بله دوس پسرم

ولی می دیدم چ حالی داره نمیدونس چجوری نشون بده

عخی

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑
ضربانم تولدت مبارک این همه ازاحساسات ازمن بعید بودن خونه ن بیرون براش تولد گرفتم سوییت رزرو کردیم

عزیزممممم خوشبخت ترین باشید😍

من کردم سال اول ازدواجمون کیک گرفتم کباب کوبیده درست کردم و آب هویج بستنی هم گرفتم تو خونه  خل ...

وای 😂😂😂😂😂 بخدا همین چیزا هم حاطره نیشه بعدا کیف میده😍😍😍

فکر کنم سال اول ازدواجمون بود، همسرم رفته بود ماموریت کاری، شب دیروقت برگشت، خواهرم و خاله‌م پیش من ...

وای چه حس خوبی 😍😍😍

منم ده روز دیگه تولدمه اولین سالیه که تو خونه خودمونیم چون تازه عروسی کردیم همسرم هر روز میگه پیشاپیش تولدت مبارک خخخخ بعد میگه میخوام سوپرایزت کنم برات کیک بگیرم بگم خانوادت بیان اینجا 😂😂😂😂😂 هرروز سربه سرم میزاره هرچی میگم نباید بگی سوپرایزت رو باز میگه😂😂😂

دعام کنید🙏