2777
2789
عنوان

تا حالا شده خودتون رو لایق زندگیتون ندونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 30 پست
من از وقتی شروع کردم نظر دیگران برام مهم نباشه اوایلش ازم که ایراد میگرفتن میگفتم چه جالب ولی من خیل ...

منم سعی میکنم از این به بعد حتی به ظاهر اینجوری نشون بدم..(چون همش تو دلم میگم خاک تو سرت این همه گشتی آخرم اینو گرفتی هرکی الان جای تو بود خیلی بهتر از تو انتخاب میکرد..)

شاید چون از اول وضع مالیمون خیلی بد بوده و من قسط ها رو میدادم الان اینجوری شدم..همش از شوهرم میپرسم ...

وای نه دیگه هیچوقت این حرفارو به شوهرت نزن برعکس جوری رفتار کن که اون بگه عجب خانمیه که با همه سختیا باهام زندگی کرده. چرا میزاری این فکرا بره تو سرش  بخدا تو هیچ وظیفه ای نداری. از فردا روال زندگیت رو تغییر بده. از نظر مرتب بودن خونه هم حوصلشو دیگه نداری؟؟؟؟ 

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد هم اگه دنبال جنس خوبی پس نباید ارزون بخری. ارزون کم پیش میاد خوب بموته خراب نشه. اگرم میخری و خو ...

دقیقا،من حتی سمت مغازه های گرونم نمیرم..فکر میکنم وقتی میرم  داخل مغازه،مغازه دار با خودش میگه این برای چی اومده توی مغازه من..اخه اونقدر سر و وضعم بده اونروزداشتم از جلوی میوه فروشی رد میشدم بنده خدا میوه فروشه دید حامله ام فکر کرد پول ندارم میوه بخرم..کلی داد زد و صدام کرد که بهم میوه بده...😥

منم سعی میکنم از این به بعد حتی به ظاهر اینجوری نشون بدم..(چون همش تو دلم میگم خاک تو سرت این همه گش ...

تو باید از درون روی خودت کار کنی وقتی تو خودت خودت رو دوست نداشته باشی این حس به دیگران منتقل میشه ارامش خودت رو حفظ کن بدرک که دیگران چی میگن بدرک که اوضاع مالی چجوریه بدرک..... هرچیزی که تو ذهنت هست رو بریز دور وقتی کاری از دستت برنمیاد  همروووووبریز دور کاری. که میخوای رو انجام بده ی لیوان چایی برای خودت بریز فیلم مورد علاقت رو بشین نگاه کن. با عشق و حوصله خونت رو مرتب و تمیز من غذای مورد علاقت رو بپز شوهرت اینجوری خوشحال میشه 

وای نه دیگه هیچوقت این حرفارو به شوهرت نزن برعکس جوری رفتار کن که اون بگه عجب خانمیه که با همه سختیا ...

مثلا یک روز خوبم کل خونه رو مرتب میکنم ولی بعدش تا یه هفته نه میتونم ظرف بشورم نه غذا بپزم..نه حتی روی میز رو جمع کنم..فقط و فقط میخوابم و گریه میکنم..حتی میرم دوش بگیرم حالم بهتر شه..ولی زیر دوشم حوصله ندارم..

دقیقا،من حتی سمت مغازه های گرونم نمیرم..فکر میکنم وقتی میرم  داخل مغازه،مغازه دار با خودش میگه ...

سرو وضعت مگه چجوریه؟؟ عزیزم یعنی لباس هات زیادی کهنن؟؟ 

تو باید از درون روی خودت کار کنی وقتی تو خودت خودت رو دوست نداشته باشی این حس به دیگران منتقل میشه ا ...

خیلی ممنونم که اینقدر با حوصله برام مینویسین..شما مشاوره انلاین کسی رو میشناسین؟

مثلا یک روز خوبم کل خونه رو مرتب میکنم ولی بعدش تا یه هفته نه میتونم ظرف بشورم نه غذا بپزم..نه حتی ر ...

ببین یک برنامخ ریزی میخوای یک دفتر یک خودکار برای خودت کنار بزار. بنویس شنبه مخصوص تمیز کردن سرامیک ها کابینت ها. یک شنبه شستن سرویس بهداشتی دوشنبه جارو کردن سشنبه کف سرامیک چهار شنبه گرد گیری پنجشنبه جارو برقی  سینگ و گاز هر روز تمیز بشه جمعه استراحت. همه این هارو با عشققق انجام بده. 

سرو وضعت مگه چجوریه؟؟ عزیزم یعنی لباس هات زیادی کهنن؟؟ 

خیلی معمولی هستم...اره فکر میکنم لباسام کهنه شدن..الانم که باردارم هیچ کدوم اندازم نیستن..دوبار هم با شوهرم رفتم خرید اونقدر کلافه شدم و نمیدونستم کدوم بخرم اونم کلافه شد و دیگه خرید نرفتیم ..

خیلی ممنونم که اینقدر با حوصله برام مینویسین..شما مشاوره انلاین کسی رو میشناسین؟

نه عزیزم متاسفانه اصلا. 

من دوست ندارم کسی رو توی اینجور افسردگیا ببینم چون خیلی اذیت شدم ولی یک روز بلند شدم و گفتم دیگه بسه هرچیزی که ناراحتم میکنه رو درست میکنم هرجیزی که درست نمیشه از روی دوشم برمیدارم میزارم رو دوش خدا که بهترین دوست منه. اراده کردم 20 کیلو اضافه وزنم رو کم کردم خونه همیشه شلختم همیشه تمیز و برق میزنه غذاهام واقعا خوش طعم شدن ی زنه سرحال و خوشحال شدم 

چشم....فقط خداکنه این بار همتم بیشتر از دو روز طول بکشه

این دوروز اگه تموم شد و این حس دوباره به سراغت اومد باز هم همت کن و باز هم اگه دوروزطول کشید باز هم سروع کن اینقدر شروع کن تا دیگه ی روزی میرسه میبینی چند ساله مه طول کشیده و موفق شدی

خیلی معمولی هستم...اره فکر میکنم لباسام کهنه شدن..الانم که باردارم هیچ کدوم اندازم نیستن..دوبار هم ب ...

این دوران بارداریو تحمل کن دیگه عزیزم لباس حتی اگه کهنه هم باشه تمیزو مرتب باشه بازم قشنگه. مراقب کوچولوت باش بخاطر اون هم که شده بزن طی بیخیالی که بهترین دارویه بنظر من

نه عزیزم متاسفانه اصلا.  من دوست ندارم کسی رو توی اینجور افسردگیا ببینم چون خیلی اذیت شدم ولی ...

واقعا افرین به همتتون ..هزار هزار ماشاءالله بهتون..🧿🧿🧿🧿🧿🧿این صحبت های شما رو توی ذهنم نگه میدارم و هر وقت که وچار این احساسات منفی شدم همت شما رو مرور میکنم امیدوارم یه روزی برسه منم مثل شما بشم...بشم نور و گرمای خونه...نه انرژی منفی و بار اضافه توی خونه

این دوران بارداریو تحمل کن دیگه عزیزم لباس حتی اگه کهنه هم باشه تمیزو مرتب باشه بازم قشنگه. مراقب کو ...

چشم واقعا ممنونم ازتون خیلی حسم بهتر شد..امیدوارم منم مثل شما یه مادری بشم با یه دنیای صورتی😊😘